• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vremenske prilike-neprilike

domo1984

Dobro znana faca
Tu od
22 Srp 2014
Poruka
569
Šta kažete što kod nas više ne pucaju protugradne rakete,upravo gledam tv di pričaju o tom.?
Ja mislim da to nisu trebali ukinut,bar je neka nada bila a ovako šta bude-bude.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,905
Danas hladno,samo 10°,a došao s mora s nekih 20+stupnjeva,čim pređeš Kapelu ko da si u drugoj vremenskoj zoni

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,257
Zagorci kak je situacija pri vam? Čitam po portalima da je bila tuča.
Pri nam samo lagano curi... Nek tak i ostane

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,996
Nažalost, bila je da. Slično ko i prošli puta, nas je danas zaobišlo, ali su stradala obližnja sela i općine. Koliko čujem i u SLO, točnije u Celju je bila jaka tuča.

Posljednje uređivanje:

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,912
Ako me orijentacija dobro služi.. Ovo je prema istri..

U zagrebu trenutno...

Znači piri vjetar i sijeva..
IMG_20220602_213021.jpg

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,912
A ovo je trenutna situacija iznad brisela ako nekoga zanima 😂😂... Inače kod njih je do poslje 10 dan u ovo doba... Slikano prije 5 minuta..
IMG-20220602-WA0021.jpg

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Čul sam da je Oroslavje jako nastradalo od tuče....
A kod mene u gradu počeli letiti kontejneri po cesti, zasad bez tuče, samo jaka kiša uz jaki vjetar

Najnoviji postovi

Na vrh