• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vremenske prilike-neprilike

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
E sad, ovisi!
Ako je neka zgodna i mlađa od 18 (koje su sad popularne)!👅💋

• Wow
Reactions: ZJ

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,539
Kaj se zvonjave tiče ,nije to ništ novoga. Moja pokojna majka je znala reči : Dokle se čuje zvon z crkve Martijanec,do tu nema tuče. Ja v svojim goricama ne pamtim tuču, na 2 km zračne linije su. Makar je sadašnjim zvonarima teško i gumb stisnuti😁

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
a kaj reći popu koji je stavil zvona oktavu niže da zvone...za razbijanje oblaka treba onaj zvonki mali zvonac, cin smo ga mi zvali...sad ga valjda više na crkvi nema, ne čujem ga...

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Da, dva zvona moraju zvoniti. Taj manji zvonac i veliki da bi imalo efekta.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Bila najava u Medjimurju nevrijeme danas,no nista od toga,pitam se zasto. :hahah: 👨‍🌾

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,130
Ja sam htio prijaviti stetu od tuce i bujice.
Tuca zatukla sve .....NEMATE OPG....NEMA ODSTETE....

Bujica odnijela ogradu i zemljiste....DONESITE TROSKOVNIK I RACUN OD RADOVA. VRACAMO 5%.

Hvala lijepa, od drzave nikakve koristi!

• Tužno
Reactions: ZJ

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Ima okolo kolko sam čuo. Nešto, D.Resa, Belavići i okolica

Najnoviji postovi

Na vrh