• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vremenske prilike-neprilike

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,417
Da, bas su previsoke temperaturure, ja ću do sljedece sezone nabaviti lukove plasteniku i staviti mrežu, da ih zamjenom, da napravim hlada. Mreže imam dosta samo mreza.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,237
Ja na plasteniku nemam mrezu i unutra je pakao kroz dan..mislm da.idu temp i do 50°...problem je jer nemam bocno otvaranje...samo sa prednje i zadnje strane...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,237
Dolaze opasna upozorenja za nevrijeme...u austriji vec padala tuca...ide kroz sloveniju prema nama...budemo vidli di bude i kak zahvatilo...spominje se cak mogucnost oluje kao sto je bila 2023. u zagrebu...

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,687
Meni ove god vinograd kao nikad. Zdrav,urodio,preljep. E sad vec vidim kad krene zrioba nema kise,susa je vec sada,zemlja ispucala. Danas tj proslu noc bacio Tora Fusion-aminokiseline i oasi vite-kalij. E sad ocel ga drzat na zivotu sto to ili nece vidjet cemo. Ja sam svoje dao,a sta bude bude. Sto se tice oprasivanja vinograda,vocnjaka,vrta nema nikaki problema. Imam-tj,zena ima 28 kosnica tu na imanju pa one fino odrade posao. E jos daje vlage bila bi godina za pamcenje.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,237
Pa 2023 u Zagrebu je kikiriki sta je bilo od Babine Grede do Iloka.
Naveo sam taj primjer jer je najvece upozorenje opet za istu regiju..kroz sloveniju dolazi i trebalo bi proci kroz sredisnju Hrvatsku...

Najnoviji postovi

Na vrh