• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vremenske prilike-neprilike

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,418
Da, bas su previsoke temperaturure, ja ću do sljedece sezone nabaviti lukove plasteniku i staviti mrežu, da ih zamjenom, da napravim hlada. Mreže imam dosta samo mreza.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,237
Ja na plasteniku nemam mrezu i unutra je pakao kroz dan..mislm da.idu temp i do 50°...problem je jer nemam bocno otvaranje...samo sa prednje i zadnje strane...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,237
Dolaze opasna upozorenja za nevrijeme...u austriji vec padala tuca...ide kroz sloveniju prema nama...budemo vidli di bude i kak zahvatilo...spominje se cak mogucnost oluje kao sto je bila 2023. u zagrebu...

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,687
Meni ove god vinograd kao nikad. Zdrav,urodio,preljep. E sad vec vidim kad krene zrioba nema kise,susa je vec sada,zemlja ispucala. Danas tj proslu noc bacio Tora Fusion-aminokiseline i oasi vite-kalij. E sad ocel ga drzat na zivotu sto to ili nece vidjet cemo. Ja sam svoje dao,a sta bude bude. Sto se tice oprasivanja vinograda,vocnjaka,vrta nema nikaki problema. Imam-tj,zena ima 28 kosnica tu na imanju pa one fino odrade posao. E jos daje vlage bila bi godina za pamcenje.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,237
Pa 2023 u Zagrebu je kikiriki sta je bilo od Babine Grede do Iloka.
Naveo sam taj primjer jer je najvece upozorenje opet za istu regiju..kroz sloveniju dolazi i trebalo bi proci kroz sredisnju Hrvatsku...

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,418
Da bas sve mirisi na 2023, malo kiše, vrijeme sparno, teško, ako krene na savu, dobiti će energije i opet će poharati do Srbije sve....

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,737
Naveo sam taj primjer jer je najvece upozorenje opet za istu regiju..kroz sloveniju dolazi i trebalo bi proci kroz sredisnju Hrvatsku...
Istina. Ne tako davno vecina nevremena je bila po zagorju i međimurju, pa se rasirilo prema istoku. A suša sa istoka na zapad.

Najnoviji postovi

Na vrh