• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vremenske prilike-neprilike

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,842
kod mene 10ak cm kroz noc...od 5 do pol 7 čistio da mogao na posao...
inače ceste su kod mene katastrofa...ralica postrugala površinski...sad sutra -12 najava...to će biti klizalište po cesti...ja mislim da te ceste sol nisu vidjele...

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,362
Evo kod mene norvežani najavljuju -17.. I svaki dan po malo snijega... Da se ima šta lopatati 😂
1000056422.jpg

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,153
Imam. Tj. Ima kolega. Ali stazu oko kuće, stepenice do životinja i prilaz..

Jedina moguća mehanizacija je bacač plemena
Kod nas je padal sipki i susjed ga je napal s puhačem za lišće. Nisam osobno videl kak ide. Žena je vidjela. Danas je spuhal s auta.

vlastel

Dobro znana faca
Tu od
30 Sij 2019
Poruka
645
Ja sam jučer s puhačem zelenim Parkside očistil stazice, štenge i auto. Išlo odlično.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,172
Ne cvili, kak je ovima?
Po meni, ja bi svakog kaznil koji ne očisti snijeg sa šlepe. To je ubojstvo za pješake, male aute pogotovo kad se otopi malo pa stegne preko noći i onda leti na sve strane prilikom vožnje. U Austriji postoje postolja na parkinzima određenim sa kojih se može očistiti snijeg/led. Znam da izgleda nemoguće ali moguće je , vjerujte mi. Isto mi ide na živce kad vidim aute u vožnji prekrivene snijegom kojima se jedva ili nikako signalizacija ne vidi. Je tak teško prije vožnje očistiti?
Inače, ovdje u NL je trenutno snijeg i tek maloprije je promet normaliziran. Odustajem od utovara jer postoji mogućnost da mi prokližu kotači prilikom vožnje na labudicu. Čekam smirivanje. Nema druge.
Google karte prije sat i pol:
1000029067.jpg

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,482
Kolegi je na auto opal led sa šlepe i razbil mu prednji far...tak da nije se za igrati, ak nekom na glavi opadne,teške ozljede su zagarantirane

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,411
I ja sam led dobil po šajbi, haubi i krovu. Srečom bil je tanak, ali, kad sam ga uhvatil, šoferu nije bilo svejedno...

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,641
Vozim lijevom trakom a ispred mene desnom trakom šleper. U lijevom zavoju iz krova šlepera nekoliko kubika snijega padne na moju traku i auto. Nazovem vlasnika (nije vozač) i nakon nekoliko minuta vozač na ugibalište!

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,362
Ma nek čiste kako hoće. Ja odustao opet pada. Imam 30 cm snijega na prilazu. Auto ostavio na parkingu...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,526
¨Selim na Floridu !!!!! Pun mi je k**** svega! Ne mogu zamisliti kako neko normalan moze živjeti u toj j*****j .......¸¨

Najnoviji postovi

Na vrh