• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Vremenske prilike-neprilike

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,528
Strašno je Međimurje sredilo :cry:

Idem sad ja početi kopati iza kuće da dođem do te zone gdje mi ovih dana prelazi voda u podrum... moram to zaustaviti.

gost1975

Aktivni član
Tu od
20 Pro 2022
Poruka
129
Rekel je i Korlevic "glej neznam sta je, ali ja kroz to ne vidim sunce". Komentar je bio na podrucje neba iznad Pule.

• Like
Reactions: ZJ

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,078
U našem kraju je "kišna" mahovina bila rijetkost.
Sad je ima po krovovima čak se i po autima lovi.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,511
Sunce kroz to slabo vidiš, a prži sve u 16. Jučer je bilo pomalo oblačno i rekoh idem malo srediti ruže jer nije vruće, ali ne, nakon sat vremena rezuckanja mi leđa crvena kao paprika. Ne sjećam se da je to prije tako bilo...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,528
Dok je zemlja prepuna vlage, a sunce jako prži, v zraku se povečana vlaga drži.
Sumaglica horizontom vlada.

Kasno je proljeće i jako vruće, motam se oko kuće, skinem duge i uđem u kratke hlaće, skinem majicu, šepurim se "bijele puti" po dvorištu
"i na veče, neki vrag me peče".

I navek je tak bilo, nisam se skril, črleni i zgoreti sam prvo bil.

Posle toga, gledam kak i @MUHA avione kak se na nebu križaju, sim, tam, ostavljaju iza sebe bijele "štrafe", mislim si pak su pantakana potrošili tam, prije neg su došli k nam :devilish: 🥂

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,528
Postao sam im meta, točno u podne:

1000043432.jpg

Na nišanu sam im

1000043433.jpg

Vau stiže im i dodatno punjenje pantakana

1000043434.jpg