Uz sve druge obaveze koje imam, radil sam nekaj i na njemu.
Sastavljena je prednja osovina (sad se okreće na aksijalnim igličastim ležajima) i postavljena je u koljevku, koja je modificirana i ojačana. Ostaje još oprati i namazati lagere u prednjim kotačima, koje nije moguće izvući iz felgi, da mogu postaviti i prednje kotače, te dovršiti i upravljački mehanizam (treba modificirati spone).
Skinut je, djelomični rastavljen i opran motor, servisiran anlaser, pofarban zamašnjak i preokrenut zubni vijenac (koji inače nije predviđen za okretanje, plastični je, a novi košta nešto manje od 700kn - hvala Muhi na pomoći) jer je na njemu nađeno oštećenje zubi , pocinčani su mu oklopi, rastavljen je fergazer i pocinčano je kućište plovka, polužje regulatora...
Trebam još izrezati nove brtve za poklopce ventila i onda sastavljanje motora može početi...
Usput, radilo se i na prikolici: opjeskarene su i pofarbane felge, postavljene su nove gume, rastavljene su pakne, istokareni bubnjevi i zaštitni prsteni, nabavljeni profili za novu A šasiju (jer prikolica bude kiper), izrezana je stara šasija, sužena je osovina...
Nabavljena je nova remenica glavnog pogona, kao i njezina prirubnica (stigla iz Amerike - blaženi E-bay), tak da traktor bude ubrzan nekih 30-tak %...
... Ali od sutra me opet nema doma, pa će radovi malo stati...