decko zeli biti jednostavno drugaciji od drugih...zato vjerovatno i zeli ovo,jer inace vecina nas sije hektar ovoga ,hektar onoga i svi smo nezadovoljni...
boli ga vjerovatno sto neki tamo kenjac dobije milijune ni za sto,a netko ko ima konkretan plan i eventualno plasman proizvoda u relativno kratkom vremenu na trziste,nema otvorenih vrata ili mu govore "sinek,mlad si i bus spusil nofce"
zato i jesmo tu di jesmo,robovi smo navike i previse toga istoga nudimo i zato netko zeli malo maknuti se od psenice,kukuruze,krava, i pokusati sa kozama,ovcama ili labudovima,nebitno...
nitko se od nas ne buni kako spada,i cim se nitko ne buni,znaci da je dobro,sam ministar je rekao za prosle prosvjede,ako se tocno sjecam brojki, 450 tisuca korisnika potpora,njih 1000 prosvjeduje,znaci onih 449 tisuca je zadovoljno..
kada seljaci prosvjeduju,onda se ljudi bune u stilu "samo mi smetaju kada putujem s tim traktorima od 50 tisuca eura,a ja se u autu od 2 tisuce vozim 2 sata dulje",kada prosvjeduju doktori onda se bunimo jer "oni imaju dosta novaca,koji ce im vrag jos vise para" naravno nitko ih ne podrzava...
ali da se vratimo temi,nadam se da ces nekoga naci da ti financijski ili u obliku hrane pomogne,jer ako se ne varam,nemas kredit za vratom,a ako uzmes stado i pocnes raditi otplacuj covjeku koliko mozes,nesto ces vec i zaraditi kada se pocne sve to okretat!