Vrijeme sigurno, moraju perje mijenjati.. dajes li im koncetrat ili domaca hrana. Kod mene 9 kokosaka i 2,3 jaja sad buduPostovanje novi sam na forumu i pocetnik sam u uzgajanju koka. Imam 26 koka starosti godinu dana. Od tih 26 desetak je crni astrolop ostalo mjesavina svega i svacega hahahah. Inace sam nalazio od 15 do 20 jaja dnevno. Zadnjih dana upola se smanjilo pa me zanima dali je razlog tome sto sam sastavio nove mlade kokice koje sam izlegao preije 3 mjeseca, il je razlog skracivanje dana i hladnije vrijeme???
Pogledaj da nemas tekuti u kokosinjcu pa isprdjaj.. ja sam danas nasao na letvama dje leze crvene grinje-moram prskat bymitom, ljetos sam prskao i moram sad..primijetio sam nekolike mlade koko da im se bijeli kresta pa sam posumnjso na napasnikePostovanje novi sam na forumu i pocetnik sam u uzgajanju koka. Imam 26 koka starosti godinu dana. Od tih 26 desetak je crni astrolop ostalo mjesavina svega i svacega hahahah. Inace sam nalazio od 15 do 20 jaja dnevno. Zadnjih dana upola se smanjilo pa me zanima dali je razlog tome sto sam sastavio nove mlade kokice koje sam izlegao preije 3 mjeseca, il je razlog skracivanje dana i hladnije vrijeme???
Jesi probao sa svijetlom?Tekuti sad po zimi gotovo da nema.
Jucer jedno, danas jedno i ni makac. Koda su bazdarene.
Hranio ih ne hranio isto. Razmisljam da im dajem samo kukuruz i nista drugo jer i onako ne nesu.