Nije vam skupo to, kao što kaže kolega.. Imate tajmer u koji ukljucite, naštelate ga kada se pali i kada se gasi i mirni steMa nisam Antiša još to isprobao. Trebao bi nekako sprovesti produžni kabel pa to onda skopcavat i uključivat a to mi se cini i preskupo. Evo kupio 10 jaja jucer na placu domaca po 2kune komad a doma mi sere 16 kokosi i pijetao.
Citirano je bilo na dan 22. studenog. Situacija se krajem studenog popravila. Koliko je za to zaslužan smjesa za nesilice iz Petrijanca, pojma nemam. Zamiješam im smjesu u kuruzno-pšenični šrot (4 dijela šrota, jedan dio smjese) i to dobe ujutro i predvečer (po 0,8-0,9 lit). U podne kuruzu u zrnju u količini kao i šrot. Topla voda (2 lit) ujutro. Kokoši je 13, jedna je prastara i jako debela, ne nese, 6 prošlogodišnjih i 6 ovogodišnjih, plus kokot. Na prelasku mjeseca bilo je prosječno 4 jaja, a zadnja 4 dana 6 + 6 + 3 + 8. Kroz dan su vani, a kroz noć u negrijanom kokošinjcu. Fala Bogu, više sam nego zadovoljan.Kaj su vani i po noći?
Ja svojima svijetlim 2-3 vure navečer i ujutro od 4. vure. 1-2 jajca od 13 kokoši. Bi li bilo ikaj ili nikaj bez svjetla, pojma nemam. Ujutro i predvečer dobiju šrot (kuruza i pšenica) a u podne kuruzu u zrnu. Svaki put malo manje od litre. Kroz dan su vani.