• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

zbalija

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=V6wBCYbtt9I&feature=related[/YT]
...samo lagano...:supz:

živ bio...
pozdrav joe!:weedman:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,542
Kaj, napokon punoljetan? :finga:
Ma nek ti bude samo sreće i zdravlja (veselja si Vi, Zagorci, uvijek najdete)!

Sretan rođendan i od mene:partyman:

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Veliko hvala još jednom svima na iskrenim željama i čestitkama!

ZJ, je točne tak sad sam i punoljetan po američkim standardima ;),
i sad sam stvarne već i star zakoračil sam u treće desetljeće života. E moja mladosti kud si prešla. a te imaš prav da si mi Zagorci uvijek najdeme veselja!

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,542
Veliko hvala još jednom svima na iskrenim željama i čestitkama!

ZJ, je točne tak sad sam i punoljetan po američkim standardima ;),
i sad sam stvarne već i star zakoračil sam u treće desetljeće života. E moja mladosti kud si prešla. a te imaš prav da si mi Zagorci uvijek najdeme veselja!
Znaš kak se veli: saki si bedak najde nekakvog veselja :mrgreen:
Željac, uživaj! I Bog te čuval :)

V

VTZ

Guest
Pozdrav ljudi!!!!!

Evo mene nakon 3 mjeseca izbivanja,
Nadam se da bude sad sve ok sa internetom i tim famoznim ADSL-om.
Najme sad sam se priključujem po 3 put na T-com mrežu, a vele da je 3 puta Bog hodao po svijetu, pa valjda bude i on ovaj put neke pomogel,

Imam nekih iskustva s T-COM-om i sličnim problemima: meni je njihova DSL veza dobro radila (u većini slučajeva), a ponekad je ta veza pucala - prekidala se iz nerazjašnjenih razloga ili "iz čista mira"..

Nakon nekoliko godina korištenja, i izlazaka servisera na lice mjesta, promjena parica na priključnom kabelu, i t.d... na kraju se uspostavilo da moj fiksni telefon (Siemens) kvario tu vezu, i izazivao probleme.

Otkako sam promijenio taj telefon, nema više pucanja veza, čak niti na MaxTV-u, gdje se i kvalitete slike bitno popravila.

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Imam nekih iskustva s T-COM-om i sličnim problemima: meni je njihova DSL veza dobro radila (u većini slučajeva), a ponekad je ta veza pucala - prekidala se iz nerazjašnjenih razloga ili "iz čista mira"..

Nakon nekoliko godina korištenja, i izlazaka servisera na lice mjesta, promjena parica na priključnom kabelu, i t.d... na kraju se uspostavilo da moj fiksni telefon (Siemens) kvario tu vezu, i izazivao probleme.

Otkako sam promijenio taj telefon, nema više pucanja veza, čak niti na MaxTV-u, gdje se i kvalitete slike bitno popravila.

Što se tiče telefona, baš sam i ja to čul neki dan da može raditi probleme.
Baš bude jedan dan probal da ih iskčam i izmjerim brzino bez nji pa da vidim...
Uglavnom hvala za informaciju!!

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
e čovek, kaj ti delaš u subotu?
ajd na izlet do mene, jbga, nije svadba, al moglo bi bit veselo...;)

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
e čovek, kaj ti delaš u subotu?
ajd na izlet do mene, jbga, nije svadba, al moglo bi bit veselo...;)

Ja u tvoje krajeve samo navračam samo po svadbama i sl,
druga mi se ne splati, mada me i te skupo dojde... ;)

A za subotu ne znam još točne imam u planu neke fuša,
jedne brenze na golfu II i jedne kuplug na SEP kultivatoru

A o čemu se dela???

Najnoviji postovi

Na vrh