Očito da je lamela pri kraju. 25-tak ima petu za po ravnom i to prazanJučer sam gledao jednog Zetora 2511 69 god. pa me zanimaju neke stvari u vezi njega. Kad u 5-toj brzoj krećem iz mjesta na laganoj uzbrdici traktor prima gas i lagano krene par metara i onda stane kao da mu lamela proklizava, kad ga ubacim u neku nižu brzinu onda kreće bez problema čak mu i kotači proklizavaju, jel to kod njih normalno? Kolko mi se čini bosch pumpa mu je u prilično lošem stanju jer dosta jako dimi crno kad dam naglo gas na momente baci i bjelog dima, jel skupa reparacija pumpe? Inače pali bez problema. Išao bi za nekih 9000 kn, jel isplativo dat te novc za njega?
Vaša mišljenja i savjeti su dobro došli.
Očito da je lamela pri kraju. 25-tak ima petu za po ravnom i to prazan
Reparacija pumpe :scratch Ako se ne zaletava u leru i pod punim gasom onda bu tiučak dost (možda i kaj ostane), a ako se zaletava onda još jedan.
Fali mi s :madmana: Tisučakkaj ti ovo znači?
inače radi na leru mirno i kad smanjujem gas do kraja ne gasi se odmah, i na ful gasu radi normalno jedino kaj malo zna bacit dima na momente.
Ima, kao i svaki Zetor.dali mi moze netko reci dali 2511 ima kardan i preko brzina?????
Ima, kao i svaki Zetor.
Samo nema hidraulike bez da radi kardan (ima preko brzina, no to nije baš za koristiti).
meni bi trebao traktor koji bi bil dosta brz na kardanu a da malo trosi i mislim si da 2511 bi bil idealan za to posto ide prek brzina. a oko kolko bi okretaja moglo biti u petoj brzini na kardanu?????
Mora biti udaren broj šasije mislim da je negdje na lijevoj strani na kučištu getribe ako ne saznaš pogledati ću kod kolege na 2511 .