pozdrav svima..
Danas kupio 3320 Zetor 1997 godina.
Nazalost slika nemam nisam kod kuce al bit ce ubrzo.
Molio bih ako neko ima takav traktor ili neko iskustvo sa takvim traktorom da to podijeli samnom.
naprijed hvala..
Jarane,razlika izmedu ta dva traktora je kao i izmedu 6211 i 4320 tako je i ovo 5211 i 3320 ista stvar mislim da mi je netko rekao da je samo razlika u hidrauliku i godistu naravno jel ja sam postavio pitanje koja je razlika izmedu 6211 i 4320 imas tu temu pa probaj naci sta imas od prikljucaka za njega i da li ima servo volan?
Razlika ti je u kočnicama. Ovaj novi ima diskove.razlika izmedu ta dva traktora je kao i izmedu 6211 i 4320 tako je i ovo 5211 i 3320 ista stvar mislim da mi je netko rekao da je samo razlika u hidrauliku i godistu naravno jel ja sam postavio pitanje koja je razlika izmedu 6211 i 4320 imas tu temu pa probaj naci sta imas od prikljucaka za njega i da li ima servo volan?
7745 ima ko i 558.Nisam bas siguran kakve je kocnice imaju 3320, jer ako mislis da ima kocnice kao 7745 onda nije to bas sigurno posto moj nije imao...mozda duplaci imaju drugu vrstu kocnica. ? :scratch
Drugovi poginuli 41.Druze neznam kakve 558 ima, a zetor 7745 i ima ovaj proncip kao na slici, barem ovaj sto ga ja imam.:scratch:scratch
Krivo!Mislil si 91.:mrgreen:
41. su rođeni.
Ajde molim te reci mi dal li je tako i na zetoru 3511. Nije mi jasno da li se ulijeva u regulatori i onda iz njega ide i u pumpu ili se ulijeva u svako posebno. Na regulatoru se iznad ulijeva, ispod ima ispust i onaj vijak za nivo ulja. Da li se samo tu ulije ili treba i u pumpu? Koje je najbolje ulje za to?Pumpa, točiš gore na onaj veliki čep na regulatoru i na cijev iza pumpe kad krene čisto ulje, završeno.