• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor 4340

Ivan06

Novi član
Tu od
18 Velj 2023
Poruka
10
Ne,ulje je dobro.

Dali se smije voziti traktor i raditi ili nije preporučivo za upotrebu,nego pravac prema mehaničaru?

flov09

Novi član
Tu od
3 Ožu 2023
Poruka
1
Pozdrav ekipa, već neko vrijeme razmisljam o kupnji zetora 4320/5320. Naišao sam na podatak da na tim modelima postoji opcija "pužnih" brzina, pa me interesira da li se netko susreo sa takvim modelima i kako uopće prepoznati da li ih traktor ima ili nema. Isto tako zanima me dali je itko na njih stavljao gume za međurednu obradu i koju dimenziju, da li bi dimezija 230/95R42 odgovarala?
Pošto se bavim povrćem nekako mi se ti modeli jako dopadaju za međurednu obradu, no nemam baš puno iskustva sa zetorima više manje cijeli život sam na deutzu/torpedu, pa svaki savjet i sugestija je dobro došla.
Hvala! :)

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
513
Da postoji takva opcija samo uhhh kaj se tiče pužnih brzina na tim traktorima to je stvarno rijetkost puno veća nego reverzer.

Najnoviji postovi

Na vrh