Ma meni izgledaju gume malo vise potrosene nego sto se moze za 1600 sati . Kao da mu je sat stajao nekako si mislim da ni Njemci nisu sto su nekad bili. Dali je to moj pogresan dojam?ZJ kaže:Teško je reći. Pitanje je na koliko mu je stala ura. Ili pak nešto nije valjalo, pa je stajal.
Da, ali ne sa 1600 sati .. (ili se i tu varam?)Za te novce (plus prijevoz i carina) ovdje možeš dobiti i boljega.
A cuj, novi, sa garancijom, dodje oko 8.000Eura+PDV, tako da je pitanje dali je smijesan, jer novo je ipak novo, koliko god mi sutili o tome . U svakom slucaju OK, shvatio sam sto si htio reci. Ne isplati se ici van kupovati takve stvari, postotno je prijevoz preskup (i ostali troskovi), ako se uopce moze proci homologacija.ZJ kaže:Tražeći prikolicu, našel sam IMT539 s okvirom, sa 1000sati, u gradu Zagrebu. Čovjek ga cijeni 6000€, a ja mu rekel da je smiješan s tom cijenom.
ZJ kaže:Ak te zanima, napišem ti broj telefona na PM.
dino kaže:Dal ima netko ili netko zna gdje ima električna shema za zetor 4712?
tnx
Eh super,hvala.Bosonoga kaže:dino kaže:Dal ima netko ili netko zna gdje ima električna shema za zetor 4712?
tnx
Imam ja na haubi iznutra zalijepljenu sliku sheme struje, trebo bih samo slikati i postaviti. Bit će sutra ako stignem od posla. U mene je Zetor 4718 ali ja mislim da je shema ista pošto su to gotovo isti traktori.
Cijena mi se čini OK. Nije pretežak, pogotovo kad imaš neki priključak iza.Zoran0230 kaže:Imam priliku da kupim zetora 4712.Nema kabinu,u solidnom stanju,ima napred amortizere,prednje tegove,nije ni radio u zadnjih 10 godina.Ceni ga 2000 E,Ima li neko neki komentar.Interesuje me da li je težak na volanu zbog tegova.Koristio bih ga za:rotokosu,presu,berač i utovarivač za đubre(Zadnji)
Imam priliku da kupim zetora 4712.Nema kabinu,u solidnom stanju,ima napred amortizere,prednje tegove,nije ni radio u zadnjih 10 godina.Ceni ga 2000 E,Ima li neko neki komentar.Interesuje me da li je težak na volanu zbog tegova.Koristio bih ga za:rotokosu,presu,berač i utovarivač za đubre(Zadnji)