Z
zetor4718
Guest
prije neki dan je u Gruntovčanima statirao jedan Super 50
da u zadnjoj epizodi a bio je i mali ursus,to su onda bili gazde danas kad imaš takvo nešto nije malo a tek onda kad se prelazilo sa volova....
prije neki dan je u Gruntovčanima statirao jedan Super 50
ja takve traktore kod nas nisam ni vidio u knjigama a ne pod šljivama.trebat češ ići po dijelove u Češku pa kad kupiš sklopove usput uzmeš još jednog super 50,evo ti stranica pa si potraži što trebaš a najbolje bi ti bilo da imaš nekoga u Češkoj tako b lakše riješio stvar
http://stroje.bazos.sk/?hledat=zeto...okalita=&humkreis=25&cenaod=&cenado=&kitx=ano
Ma ljudi kakva češka,za ove zetore se još uvijek sve da nabaviti,ako nekoga nešto posebno zanima samo neka se javi.
1978 g sam imao zetora 50 super nemogu vjerovat da ga još i danas ima. A to je bio traktor samo što je moj htio da pomješa brzine a ostalo bez greške samo riga vatru.Josipe obećao si stavit slike od zetora 50 super
Ma ljudi kakva češka,za ove zetore se još uvijek sve da nabaviti,ako nekoga nešto posebno zanima samo neka se javi.
stari je išao u futog(to ti je tvornica u srbiji)gdje se proizvode ležajevi za motore.
sirove stajaće i leteće ležajeve je platio oko 200e.sklopove motora možeš kupiti u Sl.Brodu kod Blaževca ili u BIH negdje kod Banja Luke (čini mi se Omarska)u firmi agromarić.
Ondje sam nabavljao vodene pumpe,i garniture brtvi.vodena pumpa je oko 650kn.
nitko ne kaže da se nemože nabaviti samo je pitanje po kojoj cijeni...
bogami dobra cijene 200 eura samo za ležajeve a gdje ostalo,agromarića sam zvao još prije godinu i pol jer su mi svi rekli da je najjeftiniji ali on je skuplji nego Kirš-prom.
Odličan Zetor baš kvalitetno odrađena restauracija rayer:
Inače za koje ga poslove koristiš???