• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor 6211

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,502
Ljudi ne komplicirajte. Onak je kak sam vam prije napisal.
Zetor nema dvoradni cilindar i nemože prisilno držati priključak pod zemljom.
Ne vidim gdje se opisuje prisilni plivajući položaj. To ti je situacija kad je komanda (ručka) spuštena do kraja u bilo kojem položaju (ili u D ili u M ili u P). Znači, poluge idu gore-dolje ako priključni stroj ima kotač.
Različito je ponašanje poluga samo kad je komanda u nekom srednjem položaju.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,809
Velika večina ih i ostane u tom srednjem položaju jer vele ljudi da im je tak najlakše delati pa ove druge položaje ni ne koriste jer u njima nemaju fine regulacije.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,502
Velika večina ih i ostane u tom srednjem položaju jer vele ljudi da im je tak najlakše delati pa ove druge položaje ni ne koriste jer u njima nemaju fine regulacije.

Na našem Zetoru 2511 se nije ručka niti dala pomaknuti iz srednjeg položaja, pa je tam navek i bil.
Muhaničar: agovori Knežaureka iz Koruške da mi ga opet proda, jer je pri njemu već 30 let. Vrijeme mu je da promijeni vlasnika (japa bi mi se pomladil ;) )

Ruddy

Član
Tu od
17 Ožu 2009
Poruka
212

...upravo tako nebitno za čega je koja pozicija kad svi stalno ju drže na srednjem položaju dok je kod mene na 6211 i nemoguće pomakniti od ne korištenja....

mrcina007

Član
Tu od
14 Lip 2009
Poruka
201
Ruddy dali je moguće dobiti te upute u nekom elektroničkom obliku, recimo samo tako na brzinu poslikano (ne treba skenirano) pa uploadati nekamo??

Ruddy

Član
Tu od
17 Ožu 2009
Poruka
212
Ruddy dali je moguće dobiti te upute u nekom elektroničkom obliku, recimo samo tako na brzinu poslikano (ne treba skenirano) pa uploadati nekamo??

...dali misliš cijeli priručnik jer ovaj što sam ja ubacio slike je na hrvatskom i ako misliš na njega mogu ga ubaciti u pdf ili word...

mrcina007

Član
Tu od
14 Lip 2009
Poruka
201
...dali misliš cijeli priručnik jer ovaj što sam ja ubacio slike je na hrvatskom i ako misliš na njega mogu ga ubaciti u pdf ili word...

a onda imaš više njih?
Bilo bi stvarno super ak bi mogao uploadati barem ovog koji je na hrvatskom

Ruddy

Član
Tu od
17 Ožu 2009
Poruka
212
a onda imaš više njih?
Bilo bi stvarno super ak bi mogao uploadati barem ovog koji je na hrvatskom

..ako uspijem riješit do sutra imam i onaj radionički priručnik sa rezervnim dijelovima imam i za novog 4320 (major seriju više manje sve) na češkom..ako uspijem još sutra se dogovorimo ....

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,502
Dečki, pa HR upute za 4712/18 (znači i za 3511S) ve postoje. Već sam ih uploadal nekoliko puta, pa ak hoćete, mogu opet.

maiky

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2007
Poruka
1,584
več kad smo kod toga gdije se spajaju cijevi vanjske hidraulike ima li netko neku sliku ili sl. (1, 2 i 0) zanima me za 5211 91.god.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,809
Na našem Zetoru 2511 se nije ručka niti dala pomaknuti iz srednjeg položaja, pa je tam navek i bil.
Muhaničar: agovori Knežaureka iz Koruške da mi ga opet proda, jer je pri njemu već 30 let. Vrijeme mu je da promijeni vlasnika (japa bi mi se pomladil ;) )
zato sam i napisal da velika večina ostane u srednjem položaju.

Mislim da bi ti ga geco drage volje prodal jer kolko znam njemu više netreba. Zemlju ne radi, u šumi ima još par komada za zrušiti, sinovi nisu zaintresirani za ništ (osim dude), a makina stoji.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,809
..ako uspijem riješit do sutra imam i onaj radionički priručnik sa rezervnim dijelovima imam i za novog 4320 (major seriju više manje sve) na češkom..ako uspijem još sutra se dogovorimo ....
Ruddy ako imaš stavljaj. Nek se ima ;)

maiky

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2007
Poruka
1,584
več kad smo kod toga gdije se spajaju cijevi vanjske hidraulike ima li netko neku sliku ili sl. (1, 2 i 0) zanima me za 5211 91.god.

ei!?..........

Ruddy

Član
Tu od
17 Ožu 2009
Poruka
212
Ruddy ako imaš stavljaj. Nek se ima ;)

...riješit ću to što prije...a treba mi jedno stručno mišljenje u vezi kompresora na zetoru 4320...princip je ako na imt treba prvo ispustit zrak i spremnika pa upalit traktor da bi kompresor radio i tjero zrak....slušaj sad sve to obavim i tjera zrak preko crijeva jer sam htjeo napumpat gume, kad napune pritisak u spremniku više ne tjera zrak preko crijeva...a na 6211 je uključi crijevo i kompresor kad hoćeš i ono će radit...neznam u čemu je caka dali ima možda kakva membrana pa da zatvori ili tako nešta...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,809
...riješit ću to što prije...a treba mi jedno stručno mišljenje u vezi kompresora na zetoru 4320...princip je ako na imt treba prvo ispustit zrak i spremnika pa upalit traktor da bi kompresor radio i tjero zrak....slušaj sad sve to obavim i tjera zrak preko crijeva jer sam htjeo napumpat gume, kad napune pritisak u spremniku više ne tjera zrak preko crijeva...a na 6211 je uključi crijevo i kompresor kad hoćeš i ono će radit...neznam u čemu je caka dali ima možda kakva membrana pa da zatvori ili tako nešta...
Znači tebi kad nabija zrak u spremnik sve radi normalno, a kad ga napuni i zrak počne iči na kihavac zrak više neide na crijevo :scratch
Gdje spajaš crijevo za pumpati gume?

Ruddy

Član
Tu od
17 Ožu 2009
Poruka
212
Znači tebi kad nabija zrak u spremnik sve radi normalno, a kad ga napuni i zrak počne iči na kihavac zrak više neide na crijevo :scratch
Gdje spajaš crijevo za pumpati gume?

...ima onaj izvod s desne strane taktora,ne znam kako da ti objasnim ali na istom mjestu kao i na 6211 ili tim serijama....jedino da ti slikam ili tak nešta....

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,809
...ima onaj izvod s desne strane taktora,ne znam kako da ti objasnim ali na istom mjestu kao i na 6211 ili tim serijama....jedino da ti slikam ili tak nešta....
Sa desne strane :scratch
Kolko se meni čini crevo bi se trebalo spajati sa lijeve strane na kihavac.

Uploaded with ImageShack.us

maiky

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2007
Poruka
1,584
...kako misliš cijevi izvodi ili ispod kabine odakle idu cijevi????...

znam da idu ispod kabine mene zanima tocno gdije se spoje na difrencijalu ili..... na koje šarafe se spajaju

Najnoviji postovi

Na vrh