• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor 6245 hidraulika

Porčić17

Novi član
Tu od
21 Sij 2020
Poruka
7
Upravo tako......smjer 2-1 normalno radi
Al smjer 1-2 ne radi
Prikolicu normalno kipa bila ona pod teretom il ne
normalno kipa
 

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,752
Nebi te htio nagovarati da raskapaš traktor bez veze jer ima tu dosta posla. Možda je nešta u razvodniku zaštekalo, neki ventilić ili nešta drugo. Možda se jave majstori koji imaju više iskustva sa hidraulikom.
 

Porčić17

Novi član
Tu od
21 Sij 2020
Poruka
7
Sve je moguce al ja mislim da on ima neki ventil u razvodniku pa nesto steka....jer njemu je radio gitribu prvi vlasnik sta je bio kod njega i kad sam kupio svatio sam da to nesto nije uredu....pitao sam tog covjeka sta je bio kod njega on kaze da je kod njega radilo al opet neznam vidjet cu da se nebi jos ko javio
.....al ipak hvalaa........
 

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,752
Najvjerojatnije neki ventil zaštekao ili nisu dobro složili nazad. Mislim da nema šta drugo biti.
 

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,752
Neznam zašto se majstori nečemu javiti. Barem da daju neko svoje mišljenje. Da nebum kriv ako netreba dizati poklopac hidraulike. Uopće nemam ideju jel bi moglo biti još nešta.
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
28,934
Ti moraš diči poklopac, a moje je mišljenje da ti šteka poprečni ventil u razvodniku.
Prije nego vračaš poklopac gore svakak ispitaj dali si kaj popravil da nebi bilo gore, dole, gore, dole.... bolje da se tim aktivnostima baviš u neko drugo vrijeme ;)
 

Najnoviji postovi

Na vrh