Mnogi ovdje uopče ne prate kaj se piše nego bitno samo da komentiraju..
Eto,jedan od članova je shvatio usporedbuu da nigdje nisam spominjao 7711 VS 577..Ali drugi se opet samo zaletavaju i dalje se drže toga da je Zetor njima najbolji..Pa nek vam bude vaša stvar,ali nemojte drugima govorit kako je to dobar traktor i da vrača uloženo-dobiveno..
@gogo:ti si očito svoja vrsta,i sve okrečeš na svoj mlin..
Neznam zašto te muči moj MF,i zašto si ga uopče spominjao ali da ti objasnim..Taj traktor nema Powershift,nego Multi-Power..To je MF prvi imao na svojim traktorima prije svih.Ne koči niz brijeg samo kad je u kornjači,u zecu koči kao i svaki drugi traktor..Generalka je napravljena,i nigdje ne sakrivam to..Taj motor je mogao tako iči još xxxx radnih sati,ali pošto je meni taj traktor trreba u sezoni odlučeno je da se motor obnovi..Nigdje nisam dizao u nebesa moj traktor,pa neznam odkud tebi volja da ga toliko spominješ..
Ja bih si dal glavu rezati da je pisalo 7711,i vidim da ti je post uređivan,al nek bude.
Ne znam kaj tebe muči Zetor,i zašto se ubacuješ u ovu temu ako to za tebe nije traktor? Pričaš kako Zetor koristi mehanički mjenjač,što nije točno,valjda ih ima u raznim izvedbama,i s raznim đinđama,i kako je to odavno postala prošlost,a ne znaš da kod drugih,"boljih" proizvođača možeš uzeti najobičniji 10+10 mjenjač na žgance,s tim da takav traktor i dalje košta skoro 400 000kn? MF spominjem jer te poznam,jer je to za tebe "pravi" traktor, i jer ti smeta kad netko kenjka po njemu kao što i meni druge stvari smetaju.
I da,opet ne koči niz brijeg kad ga najviše trebaš.
Nije sramota raditi generalku,ali ti opet brojke ne štimaju. Koliko sati radiš s njim u sezoni ako ga je bilo tako hitno obnavljati? Ili samo nećeš priznati da ni taj traktor nije ništa posebno?
Malo se treba ogledati dalje od svog,dedovog i susjedovog dvorišta i malo manje čitati po Internetu gdje svaka budala ima pravo pisati...