Stala mi vura na Zetoru. Pokazuje radne sate, ali je zakovala kazaljka i ne pokazuje okretaje. Zamjenjena je nedavno i napravila je cca 200 radnih sati. Imao sam u rezervi drugu pa ju idem zamijeniti. Prije sam provjeril da li se sajla vrti da ne bi ona ili pinjom bili potrgani. Sajla se okretala i krenuo sam sa zamjenom sata. Znoj curi niz lice, ali ja ne odustajem. Zamijenim vuru, natrag sve spojim od elektrike i reko to je to. Idem probat vužgati traktor, vura se vrti, odem do voćnjaka da vidim kaj se tamo dešava. Po povratku nova vura opet zakovala na 1000 okretaja i ni makac više. Radne sate pokazuje, kao i stara, ali obrtaje ne. Kaj sad? Imam u rezervi drugi pinjon i sajlu, reko možda je ipak u njima greška. Idem i to promjeniti kad sam već potratil dan na to. Usput se potrgao dihtung na pinjonu, a drugi nemam. Ajde rezat novi. Složim sve to i idem probat. Sad mora biti dobro. Dižu se okretaji na vuri do 1000 okretaja i opet zakuje. Nova vura, još jedno smeće od dijelova. Nisam više imao snage pa sam odustao. Na sreću imam gore namontirani i digitalni sat/vuru, ali ga još nisam iskalibriral, a čini mi se da pokazuje više okretaja nego što su u stvarnosti. Evo još jedne potvrde koliko su kvalitetni novi dijelovi.