• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor 6911

jd4755

Dobro znana faca
Tu od
27 Lis 2007
Poruka
1,430
Od pregrijavanja gumice cilindara pustile vodu u karter,glave dolje,karter dolje,sklopovi van,premjeriti radilicu ako je dobra samo nove ležaje a sklopove ili nove ili samo nove karike.To ne bi trebalo izaći puno novaca a bio bi siguran što imaš.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,002
Stala mi vura na Zetoru. Pokazuje radne sate, ali je zakovala kazaljka i ne pokazuje okretaje. Zamjenjena je nedavno i napravila je cca 200 radnih sati. Imao sam u rezervi drugu pa ju idem zamijeniti. Prije sam provjeril da li se sajla vrti da ne bi ona ili pinjom bili potrgani. Sajla se okretala i krenuo sam sa zamjenom sata. Znoj curi niz lice, ali ja ne odustajem. Zamijenim vuru, natrag sve spojim od elektrike i reko to je to. Idem probat vužgati traktor, vura se vrti, odem do voćnjaka da vidim kaj se tamo dešava. Po povratku nova vura opet zakovala na 1000 okretaja i ni makac više. Radne sate pokazuje, kao i stara, ali obrtaje ne. Kaj sad? Imam u rezervi drugi pinjon i sajlu, reko možda je ipak u njima greška. Idem i to promjeniti kad sam već potratil dan na to. Usput se potrgao dihtung na pinjonu, a drugi nemam. Ajde rezat novi. Složim sve to i idem probat. Sad mora biti dobro. Dižu se okretaji na vuri do 1000 okretaja i opet zakuje. Nova vura, još jedno smeće od dijelova. Nisam više imao snage pa sam odustao. Na sreću imam gore namontirani i digitalni sat/vuru, ali ga još nisam iskalibriral, a čini mi se da pokazuje više okretaja nego što su u stvarnosti. Evo još jedne potvrde koliko su kvalitetni novi dijelovi.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,850
Ovakav sat

Prilozi

• Screenshot_2023-06-23-15-17-47-06_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg
    Screenshot_2023-06-23-15-17-47-06_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg
    20.6 KB · Pregleda: 13

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,826
Točno, samo kaj sam prije deset i više let misli da se bum v penziji bavil samo s ribičijom pak sam kupoval prute i udice. :cry:
A čamac, da ne velim brod?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,826
Imaš praf, ni Dudek ni imel čamca... čak ni beciklina

antolo46

Aktivni član
Tu od
23 Srp 2014
Poruka
318
Pozdrav. Zanima ne kako se kreću cijene majstora za komplet zamjenu kočnica na zetoru 6911?

Najnoviji postovi

Na vrh