• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

ZETOR 7745

Domsy

Novi član
Tu od
26 Tra 2021
Poruka
11
U jednu stranu teško mota ili u obje?
U obje strane teško mota.
Kada su kotači u ravnom položaju i kad krenem prema lijevo motat recimo ide teško i onda nakon jednog kruga se samo zabace lijevo do kraja.

Mare73

Novi član
Tu od
3 Sij 2024
Poruka
7
Potrebna shema instalacije Zetor 7745 posebno deo od plovka rezervoara do pokazivaca,sata..

Mare73

Novi član
Tu od
3 Sij 2024
Poruka
7
Naravno meni...hvalaa.. Malo je nepregledna al sta da se radi..

Posljednje uređivanje:

marko86

Novi član
Tu od
15 Svi 2025
Poruka
1
Pozdrav novi sam.Nedavno sam kupio zetor 7745 i nemam neko iskustvo sa njim i bas sam u planu da mu zamjenim ulje u servu a nisam nikad to radio pa ako ima neko da mi pojasni postupak

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,400
Ispod rezervara imaš čep na kojem ispustiš ulje.
Odozgo ti je filter koji se, ovisno jel imaš veliki ili mali rezervar, mijenja ili čisti
Ako si detaljista onda skineš usisni lajtug, motaš volan lijevo desno da čim više ispumpaš ulja, sastaviš, natočiš novo ulje, upališ, izmotaš, ugasiš i nadoliješ ulja koliko fali.

Najnoviji postovi

Na vrh