Nije bitna kvaliteta već value for money. Ti su bili za naše i južno američko tržište, gdje je cijena bila presudna, a i bilo je nekih pokušaja kupnje Zetora (tvornice) od strane JD-a.suljos kaže:Prije su Zetori bili jako povoljni,vidjao sam na fotkama isti u JD bojama,pa ako je njima valjao,vjerovatno je dobrog kvaliteta.
po komentarima na forumu bi se dalo reći da ovih traktora kod nas nema, a ima ih... Dali ima koji vlasnik sa iskustvom, ili netko tko se susreo sa ovim traktorom da malo oživimo ovu temu? Dali je ovaj novi model kod nas došao u prodaju?
jel to cijena sa uračunatim pdv-om ili bez? Malo mi je neobično, da nema opciju motora sa 6 cilindara, jer to ipak nije mali traktor... Sada je starom modelu vjerujem pala i cijena :gitarist:
Zetor je općenito po meni, dobar stroj sa prihvatljivom cijenom. Nadam se da će u Gudovcu biti izložen ovaj novi model Forterre, baš bi ju volio vidijeti u živo, Ovo što kažeš za Agrotrona k, bolji je od Forterre, ali su ga sa cijenom malo pretjerali
znam da je bolji još je k tome i 6 klipova,ali kad je spomenio cijenu reko jeftiniji bolji stroj,naravno suh ko barut ništa od opreme za 75000 eura,meni treba takav stroj,ali po mojim potrebama mene bi izašo skoro 85000 eura....
A bolje dobro opremljena Forterra, nego gol Agrotron. Jeste bilo kakve kupovine?