• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Transhidrol 85-getriba 30l.
Hipenol 90 u reduktore 4l
Hipenol 90 u prednji dif.neznam točnu količinu mislim negdje oko 7l,ako se ne varam.

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
Evo tablica ...
qdle.png

Mjenjac i diferencijal
8oux.png

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
ok,hvala!htio sam pitati i za kolicinu rashladne tekucine,ali eto sve pise!

c360

Aktivni član
Tu od
4 Ruj 2012
Poruka
376
jel zna netko za sto je ona lampica ispod lampice za kratko svijetlo .ta lampica svijetli crveno, jucer mi se upalila a neznam za sto sluzi.U pitanju je 7011

nlo1

Član
Tu od
11 Svi 2013
Poruka
497
koja lampica jeli na kontrolnoj tabli,tamo gsje su sve lampice,ili je odvojeno ako ti svijetli na kontrolnoj crvena to ti je ulje ili akumulator,ako je izvan onda je to kvacilo kardana... bar kod mene svijetli crveno kad upalim isto imam 7011...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Koja god lampica crvena da svjetli ne miriše na dobro.

c360

Aktivni član
Tu od
4 Ruj 2012
Poruka
376
svijetli mi rucica drugog stepena,a sve radi normalno.Mozda je samo indikator crko....

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
On ti je ispod ručice, možda se samo žica odpojila i na masu spojila

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Nije ti to ručica drugog stepena nego ručna kočnica.
Kad spustiš ručnu ispod nje je pipac prekidača i on ti se nakrivio i ručna ga ne stisne ili je crko al ja bi rekel da je otišel u koso samo ga scentriraj.

Ili ti je plastični pipac na ručki ručne otpal pa nema kaj stisnut prekidač.

@zetorboy,jesam ja rekel da postoji al niste vjerovali?!

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
To su potezni prekidači, moguće lako da je zahrđao onaj feder i limić šta klizi pa je zacviko, možda bi ga samo trebalo našpricati s nečim i razraditi. A isti takav prekidač je i pod ručkom za isključivati kardan, sam mu je kontrolka na drugom mjestu

@oficir
nis ti ja niš rekao za to da ne postoji, ali ima i po uputstvima 6340 turbo, vjerojatno do 96 god se tako deklarirao, poslje 96 su ga stavili pod 7340.. a prije 96 nisam ni vidio nikad 7340 po oglanicima ni nigdje, i još da je na sebi imao češku vuču.. al to je isti drek na kraju...

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Tako je i na ručnom kvačilu ima isti prekidač al lampica svjetli na dtugom mjestu(desni čošak kontrolne ploče).

Slažem se vjerojatno kad su turbinu ugradili nakon nekog vremena su ga preimenovali u 7340.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Moral bum neki drugi put bolje pogledati, samo kad :icon_scratch:
Ja kad potegnem onu prvu ručku gledim jel se kardan vrti ili ne, ako ne onda je situacija pod kontrolom. Kad onu drugu potregnem onda kotače gledam .... i kad da ja još i u tablu blejim?
U čitavom svetu ja takvu oznaku za ručnu nisam videl pa sam zato i mislil da je to kvačilo.

Ionak to kod većine onih koje sam ja imal prilike popeljavati to ionak ne svetli.

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Nemožeš fulat ni tu od kardana kad jako bode u oči kad svetli :) a i ta kontrolka od kardana, ima taj prekidač na toj ručki, isto kak i za ručnu , pa je to opet povezano s takvim istim prekidačem koji se nalazi na papuči od kvačila, tak kad kvačilo stisneš do kraja, prilikom paljenja, to bi trebalo isto svjetlit kao, to je ono kak je neko reko "petminutno kvačilo" , i isti su prekidači i na papučama od kočnica, čak mislim da su i 2

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Za ove dva na ručkama znam da su isti, na kvačilu je jedan ali drugačiji i mislim (ustvari, skoro sam siguran) da taj ne svjetli nikad i nigdje, a na pedalama kočnica su dva ali neznam dali su isti ko i ovi na ručkama, mislim da nisu.
Bum si sutra pogledal na prvom na kojeg naletim usput.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Na papučama kočnica su dva spojeni u seriju isti na ručnoj kočnici i kuplungu su dva isti ali drugačiji od kočnica jedino zajedničko da su otpustni prekidači . a kardan zovu 5 minutni jer ispod kontrolke piše max 5 min .

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Nemožeš fulat ni tu od kardana kad jako bode u oči kad svetli :) a i ta kontrolka od kardana, ima taj prekidač na toj ručki, isto kak i za ručnu , pa je to opet povezano s takvim istim prekidačem koji se nalazi na papuči od kvačila, tak kad kvačilo stisneš do kraja, prilikom paljenja, to bi trebalo isto svjetlit kao, to je ono kak je neko reko "petminutno kvačilo" , i isti su prekidači i na papučama od kočnica, čak mislim da su i 2

a i ako je ukljucen kompresor,kad pritisnes pedalu kuplunga do kraja,preko zraka iskljucuje kardan

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
To prvi puta čujem, možda na ovim novim, ali za stare nisam siguran baš...

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Da stariji nemaju to noviji vjerojatno imaju al mislim da je to dodatna oprema.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Noviji moraju imati uključen kompresor ali ne da isključe kardan nego zbog uključivanja špere prednje vuče treba zrak a šperu isključuje pritisak na kočnice .

Najnoviji postovi

Na vrh