• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

mrgud

Član
Tu od
22 Svi 2015
Poruka
50
evo zvao sam Hubzin Križevci i cijena je ok, blizu ove koju navodi MrSima. Bojao sam se da bi to moglo biti puno više, ali ok je. Budem skoknuo po to čim prije. Razbili smo ga danas s utovarivačem za gnoj. Hvala svima na odgovoru :)

TypeR

Član
Tu od
25 Velj 2013
Poruka
501
Kad god sam se raspitivao za neke dijelove kirs je bio uglavnom duplo skuplji od hubinza, strasno koje cifee bacaju

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

mrgud

Član
Tu od
22 Svi 2015
Poruka
50
Tko radi taj i griješi :)

Ja sam ga par put skoro razbio pa se čudio kak to da nije puklo, ali danas se raspalo u tisuće komadića, čak sam dobio par njih u čelo.

Malo je hladno u trakotru sad navečer bez njega, ali moram priznati da je vidljivost puno bolja :)

mrgud

Član
Tu od
22 Svi 2015
Poruka
50
Baš sam ga danas ujutro opral. Polijal sam ga s kantom vode i uključil brisač :icon_mrgreen:

Ko bi rekao da će do kraja dana brisač visjeti u prazno :D

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,872
Tak je i meni slično rekel neki (neznam točno koji) iz Zeline ali nije mi se isplatilo ići samo po nju.

mrgud

Član
Tu od
22 Svi 2015
Poruka
50
Pa razumijem te. I ja imam do Križevci kakvih 50 km, tak da ne budem odmah skočil po to. Ali trebali bi mi i blatobrani prednji za 6340, prednji far i još svašta, pa dok bude vremena organiziram si put, još koju rotobranu pogledam usput.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Zima dolazi zeko nece trebat skoro vrijeme osim ako se vrijeme skroz ne pogorsa pa za ralicu ili ako se proljepsa ide u sumu a do tad cemo ga malo sredit ovo ljeto mi je na jednoj glavi izbio dihtung stavio sam samo drugi i odradio tak sezonu do kraja sad sam skinul sve 4 dole idu na obradu da sam miran s njima dizne provjerene 160bara lijepo maglicu rade sad kad dodu glave s obrade opet pomalo u hrpu s njim!!

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Sve kaj treba nek napravi covijek kad ih dobije nek mijenja kaj treba tak da sam ja miran kasnije jer da sad ih polovicno sredim i usparam par sto kuna nema smisla!!

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,811
Samo si nemoj ovakve ventile kupovat kakvi su sad gore pogotovo pojačani :icon_oak:

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Nebudem ja nista kupovo ovak glave ovome odnesem i kaj treba nek mijenja ima on tog i zna kaj valja i kaj bude sljakalo!!

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Samo si nemoj ovakve ventile kupovat kakvi su sad gore pogotovo pojačani :icon_oak:
Zakaj ne pa to je jedini način da spasiš glavu (ako nejde drugačije) a stara glava je ipak kvalitetnije nego nove današnje .

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,811
@željko, Čitaj malo bolje......može pojačani ventili al ne ovog proizvođača koji su sad, Prvi Partizan su puno bolji.
Ovi sa oznakom H brzo potonu
Majstor kod kojeg bučo nosi glave samo oče mjenjati siceve a kad mu veliš za podebljane onda veli da su bolji standardni(bar kaj se tiče zetora je tak)

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Stari je danas odnio glave na obradu gazda je reko da ce slozit s pojacanim ventilima cepovi svi novi uglavno kompletno sredivanje i ispitivanje kaj se tice majstora tamo je bila i od imt-a i super je za sad i na autu mi je radio isto super je bilo odradeno nemam prigovora na majstora a i stari i on se poznaju oko 20god tak da cijena je ok i poso kak se spada valjda nece sad sfusat:icon_e_biggrin::icon_e_biggrin:

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,811
Buš videl kad složiš jel sfušal a možda ni ne dobiš svoje glave,,,,,,:cool2: možda tvoje glave odputuju do slavonije ko moja radilica do like :icon_axe:

Na vrh