• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,791
Bučos, kolko po glavi ti je računal i kaj je sve radil na njoj?

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Komplet sredivanje sve na glavama je novo obrada i ispitivanje i izaslo me je 1100kn!!

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Ja sam dal 680kn,išli su novi ventili,vođice su kao bile ko nove,a za čepove ne znam dal su mijenjani ili ne. Ima još kaj u glavi da se da zamijeniti?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,791
Vodilice, ventili, čepovi, čahura dize ali to je več veselje za zamjeniti (bolje rajbati) i eventualno ubaciti siceve za ventile a i to je posel za silu.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Mene je za tri glave izašlo 692 kune.Obrada glave 80kn/kom, a ostalo su bili dijelovi:6 ventila,6vodilica,15čepova tri čahure za dizne i tri aluminijske pločice koje dolaze ispod čahura.
@ muha kaj da rajbam kad mi je antifriz počel teči oko čahure i dizne :icon_hang:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,791
Rajbati ako se ošteti dosjed, ako propusti rashladnu tekučinu pripomoč za silu može biti diht masa, a na kraju je jedino riješenje zamjeniti čahuru.

ivac

Član
Tu od
29 Lip 2014
Poruka
326
Pitanje u vezi filtera goriva Z6245. Ima dva ulozka goriva, na jednom imam onu cijev koja ide kroz ulozak filtera a na drugome nemam! To tak treba biti ili...! Ja mislim da bi trebala cijev na oba biti, jer inace ulozak nema funkciju!

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Stariji tip ima cijev novi nema možeš koristiti koji ti se sviđa ja koristim veče bez cijevi .

ivac

Član
Tu od
29 Lip 2014
Poruka
326
Ja onda imam stariji tip, znaci meni onda jedna cijev fali, na jednom ju imam na drugom ne! Mogu se kupiti filteri, tj. ulozki od novijeg tipa pa onda netreba stavljati cijevi, sve ostalo pase!

BiZeleni

Član
Tu od
13 Lis 2015
Poruka
63
Jel ima neko zetora 2511,kakav je naspram 533 za sve radove od oranja do prskanja.Ako može slika bilo bi lepo :)

Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Nemam više ta dva modela , razlika 533 jači motor 2511 laganiji na volanu bolji na kočnicama , puno manje troši goriva , puno bolje pali hladan , nedostatak hidraulik ne radi bez kardana (osim preko brzina) po meni za laganije poslove velika prednost 2511. Naravno govorim o ispravnim traktorima .

BiZeleni

Član
Tu od
13 Lis 2015
Poruka
63
A za oranje,spremanje sa malim spremacem?

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Za oranje ako treba špera 2511 ima bolju od 533 no ovisi o zemlji ako je ravna 533 je bolji u oranju ako je brdovita 2511 . No kod vas je ipak IMT više cijenjen dok sam pisal o njegovim manama čak sem i pretnje dobival pa da nebi opet .

BiZeleni

Član
Tu od
13 Lis 2015
Poruka
63
Kod mene je ravno sve.Za 10ak jutara mi treba.Da zamenim t40.

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Kolega i 2511 i 533 to je pregazilo vrijeme više.. sve staro i izrađeno.

Na vrh