• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,872
Za 10-tak rali uzmi ursusa 355 ili 360. Daju se naći po cijeni tog malog zetora a puuuno jači. Buš se pokočil dok sve napraviš sa malim zetorom.

BiZeleni

Član
Tu od
13 Lis 2015
Poruka
63
Imam ja T40.Radi lepo ali nije to traktor za mene.Kod nas slabo i ima tih zetora.A i prosirujem se svake godine po malo.Mozda bolje sačekati i uzeti dobrog c360 ili pak nešto tipa 5748.

Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Uzmi univerzala 445, ovdje kod mene su se jako dobro pokazali. :)

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,872
Onda če ti za koju godinu i taj ursus biti mali kao šta je i meni sada postaje zetor 6340. Sačekaj onda malo skupi novce i kupi nešta od serije xx45 (7245 ili 7745). Nisu prelijepi kao neki ali su radnici ako nisu uništeni od prije.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,872
Nije baš premali ali nestignem neke stvari napraviti na vrijeme. Nemrem stići u firmi i doma a svake godine uzimam sve više zemlje. Proljetos sam i odbijal onu koju znam da nije ulagano u nju a ima i one za koju znam da neštimaju papiri. Da je barem 90 ks, ali ne ništa novijeg. Dovoljan bi bil i 9540.
Rekao prije nekoliko godina jedan kolega ne boj se velikog traktora i debele žene.

BiZeleni

Član
Tu od
13 Lis 2015
Poruka
63
Ma mislim da sa c360 mogu 30 jutara guliti ladno ali ipak dv je dv :)

Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Moj danas proroktal imam jos sitnice po rijesavat i onda bi trebalo to bit za sad!!

Evo i video kak zeko hrce:icon_lol::icon_lol:

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,760
Dobra brava na čepu za gorivo :D: Sva sreća pa da se neda još ispustiti na vijku na samom dnu :D:

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Tak je kupljen tak i je gore a za ispust samo nek dode:icon_axe:

FeLiXxX

Aktivni član
Tu od
6 Pro 2010
Poruka
1,037
Gdje nabavit ove lamele ako ih mogu tako nazvat za kocnice za seriju 7540-10540 UR3 :/ :icon_e_confused: moze i neka pouzdana internet stranica sa dostavom

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Dali je slaba ovakav prekidač za ona svijetla gore na kabini naprijed?

500_500.jpg

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Ali ovdje su dvije, pa zato pitam, mislim da mi je i takav nekakvi za zadnje dvije radne lampe. Ali da pitam, jer što je sigurno, sigurno je.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,312
Ali ovdje su dvije, pa zato pitam, mislim da mi je i takav nekakvi za zadnje dvije radne lampe. Ali da pitam, jer što je sigurno, sigurno je.
Jel ti mogu raditi gornja prednja i donja zajedno?

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Ako ubacim još jedan prekidač onda da, imam jedno mjesto u osiguračima slobodno, odatle bi provukao do prekidača i žice sa onoga prekidača od tih svjetala stavio na taj novi prekidač. 2 minute posla. Gore na instrument tabli već ima rupa za takav jedan prekidač. To bi kod mene možda jednom, dvaput godišnje radilo, al kada radim po mraku baš fale još ta svijetla.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,312
Ja na proximi gornja ni ne palim kad orem npr.. Samo donja i nazad radna lampa + svjetla nazad na kabini. To mi fali na 6245 u berbi kukuruza. Uzecu 4 Led lampe sa 16 ledica i dvije ću staviti nazad na krov, a dvije napred iznad pozicija :).

Na vrh