MilanZetor
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Lis 2011
- Poruka
- 6,312
Prekidači kakvi su na tabli dolje, kao za 4 žmigavca, svjetla, vamo tamo, orginalni ti dođe 70-ak kn.
Oni kao na proximi, sa tvrdom plastikom?
Prekidači kakvi su na tabli dolje, kao za 4 žmigavca, svjetla, vamo tamo, orginalni ti dođe 70-ak kn.
Ne da su isti nego su isti sigurno. Pred par mj. je u firmi bilo kod mladih dečki popularno one h7 i h4 led žarulje a jedan ih je nabavljal i prodaval po firmi od 50-80kn po komadu, a pošto sam si dobar sa njim me uputil baš na banggood, ugl. on je para uzimal po 5-8€, a prodaval po komadu i ljepe pare pobral od dečkeci. Najveća fora je u tome kaj se ljepo to sa njima vidi ali nemreš proč tehnički jer svetle svukud sam ne tam de bi trebalo! [emoji1] [emoji1] [emoji1]Sad bas gledam po ebayu. 9 ledica 10 dolara. Dao bi se kladit da su iste kao i ove sto nasi prodaju.
Pa sta rade toliko na proximi?
Na tehnickom se ne gledaju radna svjetla. Mozes imat i disko kuglu [emoji2]Ne da su isti nego su isti sigurno. Pred par mj. je u firmi bilo kod mladih dečki popularno one h7 i h4 led žarulje a jedan ih je nabavljal i prodaval po firmi od 50-80kn po komadu, a pošto sam si dobar sa njim me uputil baš na banggood, ugl. on je para uzimal po 5-8€, a prodaval po komadu i ljepe pare pobral od dečkeci. Najveća fora je u tome kaj se ljepo to sa njima vidi ali nemreš proč tehnički jer svetle svukud sam ne tam de bi trebalo! [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Z-boy jel to onaj kaj gasi kratka svjetla kad upališ na kabini a duga svjetla gase njih .?
Dobro za to, ali u polju gdje se najvise koriste imas izbor ili-ili.