• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Kod mene nisu baš kao fenjer, kad upališ ta gore i da rade ona dole puno je bolje nego da samo jedna rade.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Istina na proximi prednja osvjetljavaju haubu, ali uvijek ih možeš pomaknuti. Zadnja radna su mi uvijek upaljena bez njih mi je jako teško prici blizu prikolici kad berem kukuruz npr. A gornja na 6245 mogu raditi ili ona ili donja, ali ta gornja vuku puno struje tako da se ne mogu spajati sa donjima da zajedno rade.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
A ne mogu baš ostavljati vodu jer ujutro bude minus redovno, a stari je tako jednom ostavio u IMT-u vodu preko noći 2 dana pa je puknuo blok.

Ma mislio sam razrijediti na -25°C max. - 30°C antifriz, a ako vidim da ga troši, lako ga skupim u neku bocu s pipe na bloku, a ono malo što ostane istjeram na suho s pumpom preko crijeva za grijanje. Vidjet ćemo što će biti. Sad mogu samo nagađati, a dok ne budem to malo bolje ispitao neću ni znati.

Glede svijetala kod mene su gornja radna spuštena skroz, ali su mi sjenila loša kako mi se čini, na desnom se baš vidi da je loše sjenilo, a lijevi tako - tako. Ni ne svijetle nešto pretjerano dobro, al' mi dobro dođe da upratim jel trebam ravnati brazdu, a na kraju krajeva vidim i okice od lisica koje hvataju miševe po brazdi pa znam da nisu blizu da mogu bez problema van mjeriti gorivo, mada se baš ni ne boje pretjerano već idu kojih 10-ak m iza traktora i vitlaju miševe xD

Nisam ni gledao koje sijalice idu u ta radna svijetla, al' ako je H4 lako se bubnu one od 100W pa bi možda nešto i vrijedilo mada bi onda vjerojatno i osigurači prdekali malo - malo...

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Aha,kod vas je minus? Kod mene ništa...
Velim,ni moja gornja svjetla na 6340 nisu svijetlila bog zna kako,ali donja duga odrađuju posao,i bez brige sam radio po noći...

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Jel bi mi mogo ko malo poslikat i izmijerit prednje blatobrane od zetora xx45??

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Taj s gumom je lijevi radi volana spone i pomocnog cilindra ja mislim da su oni svi isti!!

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Nevrijedi mjenjati žarulje u gornjim radnim svijetlima. Stavil sam odavno jače pa ne vrijedi ništa. Nije ni do sjenila. Nema od njih puno pomoći, kako gogo kaže to su svijetla za rad sa prednjim utovarivačem. Najbolje ih je postaviti iznad pozicije i žmigavaca. Od tamo su od najbolje pomoći.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Kaj nema niko blatobrane na zeki da mi da dimenzije i koju sliku:(think)::(think):

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Imam ja blatobrane ali nemrem sad par dana stići slikati i mjeriti. Ako ti niko ne izmjeri budem ja poslije Božića.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Desni bi išao,ali lijevi ne,zapinjao bi o sponu volana... Zato oni metalni imaju gumeni dio...

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Ima drukčiji tip prednjeg mosta,i uže kotače,pa možda zato... A možda bi plastični išli i na 7045,trebalo bi izmeriti.
Plastični je 200kn komad,tko ima materijal i zna s alatom,možda mu je jeftinije da si napravi sam ove limene...

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Da nemam materijala doma kupio bi ih a mozda i nebi nek bi bio ovak kak je al imam doma komad lima debljine 4-5mm to mora bit dosta jako i zadovoljniji bi bio kad bi ih sam napravio nego kupio!!

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Nemam nista ja da i kupim plasticne moram nosace radit tak da samo spigam lim ako cu ga moc ako ne rezanje i varenje!!

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Kolko ti to bude bilo dobro od tak debelog materjala raditi, nedaj bože da zapneš negdje s blatobranom, budeš otkinuo i slomio negdje nešta

Na vrh