A ne mogu baš ostavljati vodu jer ujutro bude minus redovno, a stari je tako jednom ostavio u IMT-u vodu preko noći 2 dana pa je puknuo blok.
Ma mislio sam razrijediti na -25°C max. - 30°C antifriz, a ako vidim da ga troši, lako ga skupim u neku bocu s pipe na bloku, a ono malo što ostane istjeram na suho s pumpom preko crijeva za grijanje. Vidjet ćemo što će biti. Sad mogu samo nagađati, a dok ne budem to malo bolje ispitao neću ni znati.
Glede svijetala kod mene su gornja radna spuštena skroz, ali su mi sjenila loša kako mi se čini, na desnom se baš vidi da je loše sjenilo, a lijevi tako - tako. Ni ne svijetle nešto pretjerano dobro, al' mi dobro dođe da upratim jel trebam ravnati brazdu, a na kraju krajeva vidim i okice od lisica koje hvataju miševe po brazdi pa znam da nisu blizu da mogu bez problema van mjeriti gorivo, mada se baš ni ne boje pretjerano već idu kojih 10-ak m iza traktora i vitlaju miševe xD
Nisam ni gledao koje sijalice idu u ta radna svijetla, al' ako je H4 lako se bubnu one od 100W pa bi možda nešto i vrijedilo mada bi onda vjerojatno i osigurači prdekali malo - malo...