Propali Poljoprivrednik
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Lip 2014
- Poruka
- 3,432
Čuj druga MUHU hahahaha pa bolje mi ispolirat traktor nego dati 300+ kn za boju, lakove, odjelo za farbanje, razređivač, najlone i sav popratni materijal koji ide uz to. Em je jeftinije, em iziskuje manje vremena i posla. A sigurno nema nekoga tko nije farbao traktor zbog izgleda, a ne jer mu je hrđalo nešto haha
Nije to šminka nego vjerojatno kao i puno ljudi ovdje na forumu volimo da auto, motor, traktor stroj liči na nešto.
Iako sam ja zagovornik onoga da je bolje da izgleda kao najveće s*anje, a da ide, nego da je super sređeno pa ne ide, ali ako može ići i pri tome dobro izgledati zašto da ne.
A i danas sutra na udaji će lijepo izgledati pa će se mladoženji više svidjeti xD Hahahaha
Nije to šminka nego vjerojatno kao i puno ljudi ovdje na forumu volimo da auto, motor, traktor stroj liči na nešto.
Iako sam ja zagovornik onoga da je bolje da izgleda kao najveće s*anje, a da ide, nego da je super sređeno pa ne ide, ali ako može ići i pri tome dobro izgledati zašto da ne.
A i danas sutra na udaji će lijepo izgledati pa će se mladoženji više svidjeti xD Hahahaha