• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Može al u knjizi piše hipenol 80.

Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
Lovro ne radi više, radi mu sin Zoran. Jakovac se preziva. Meni je radio sad neki dan roto pumpu i dizne i za sad po viđenom, ja sam zadovoljan. Radio mi je i prije jednu pred par godina, i još uvijek pali dobro i ide kao i kad je došla s montaže. moja preporuka :icon_thumright:

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
S tim se slažem, za sina. I kako kažeš dok je sin pod okom starog dobro će bit napravljeno. Iskreno neznam tko je moju radio, stari je sjedio unutra to sam vidio i kažem poslom sam zadovoljan.

Posljednje uređivanje od moderatora:

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,863
Ja sam opet čul da taj u Pračnu nije valjal ništa. Nosili su neki iz sela prije 80-tih pa su pljuvali.

Mrky95

Član
Tu od
13 Pro 2015
Poruka
125
Ja sam opet čul da taj u Pračnu nije valjal ništa. Nosili su neki iz sela prije 80-tih pa su pljuvali.

Ja sam ih nosio već par puta bilo savršeno ali njegov zet neče radit jer mu neko poslo inspekciju.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Malo sam preuredio nosace retrovizora jer stari su bili klimavi pa sam ih slozio malo drugacije i lakse skidanje za sumu!!

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,427
Ovo mi se jako sviđa, samo što bi to kod mene bilo kratkog vijeka :( 40% njiva imam kraj kojekakvih šuma i bagremika pa svaki puta negdje nastradaju.

I ja kontam napraviti neke nosače, ali željezne koji neće pucati kao ovi "orginal" plastični. Već sam polomio 3 seta pa sam skinio desni, a lijevi nekako skemijao da se može sklapati xD

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,750
25 kn drugo staklo i vozi dalje, prek 200 kn dođe orginalno ogledalo u kiršu, mislim da je čak i 280 rekao lani.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,427
Ma nisam ja to pretjerano gledao, al' kad sam došao pod oras, odmah sve te plastike popucale, tek sam kasnije napravio da se može lijevi sklapati. Nezz valjda je bilo jako stegnuto pa je pucalo :/

Haha da čitav retrovizor i kod Sečkara 27 kuna dođe xD I to baš takav.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Takav je,isti ko i na Proximi,samo je prihvat malo drugačiji...

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
A ovisi... Ja sam se nakupovao tih sitnica i kerefeka,ponekad su skuplji,ponekad povoljniji. Al kad ga dere,onda ga odere 300%. S druge strane,imaju neke stvari koje Hubzin nema. Ima i blizu mene dućan s dijelovima,sve uzimaju kod Hubzina,a neke stvari drži još jeftinije...

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,457
Ja sam iz kirša elemente za pumpu uzimao jer nije nigdje dalje bilo, bili su malo skuplji s tim da su dali popust od 10-15%.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,427
Evo ja znam npr. da Sečkar ovaj u Vinkovcima uzima od Kirša svu robu... Doduše on je tako rekao.

Šta ja znam, do sada sam se samo iznenadio sa cijenom one poluge što se podešava iz kabine... 1600kn nova, a kod mene je od 7745. Cijene su ok tako da, ne žalim se.

Najnoviji postovi

Na vrh