FeLiXxX
Aktivni član
- Tu od
- 6 Pro 2010
- Poruka
- 1,037
samo rasipa ulje ostalo sve radi normalnoPa ako si našao djelove tj. iglice ležaja onda je otišao ležaj a sa njim najvjerovatnije i semering. :scratch
Kako si osjetio kvar tj. kako se manifestuje?
samo rasipa ulje ostalo sve radi normalnoPa ako si našao djelove tj. iglice ležaja onda je otišao ležaj a sa njim najvjerovatnije i semering. :scratch
Kako si osjetio kvar tj. kako se manifestuje?
eto šta ti je sreća, daš cijlu hrpu para za stroj, ustvari, sve šta imaš i onda rikne li kupiš pokvareno :-((
A tako nam je svima koji kupujemo polovne strojeve. Za očekivati je da se nešto prije ili kasnije pokvari. Sreća pa dijelovi nisu skupi.
@zetor4718
Kako ti je semering uspio "pojesti" osovinu? Jesi ti siguran da je to semering napravio?
To je normalna pojavadefinitivno sam siguran,ležaj se malo otpustio i počelo je kvasit.promjenio sam ga i opet je kvasilo ponovno skinuo i vidile su se male ogrebotine dovoljne da kad se ulje ugrije da curi.evo hvala bogu sad je sve ok!koliko sam čuo da semerinzi to znaju radit.meni je to isto bilo čudno da plastika takvo što napravi,ali eto sve je moguće.
horal je širi veči razmak između zadnjih točkova,
odma da pitam danas sam na zetoru kočnice slagal
i leva mi kasnije primi dok papučicu bolje stisnem a desna mi prije vlovi i onda dok njih spojim levu nemrem dost stisnuti i leva mi ne koči
Fičo, koji je zekan u pitanju ?odma da pitam danas sam na zetoru kočnice slagal
i leva mi kasnije primi dok papučicu bolje stisnem a desna mi prije vlovi i onda dok njih spojim levu nemrem dost stisnuti i leva mi ne koči
Trebalo bi (najvjerojatnije) poštelati mrtvi hod na papučama.a moje malo čudovište 4911