• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
+ šta i lijepo izgledaju, i nisu me još nikad ostavile negdje da sam propao s njima

Posljednje uređivanje:

zvijer007

Član
Tu od
11 Sij 2015
Poruka
229
Aa..izvini..nisam to znao..jer ja imam gume na autu taurus..a na njima pise made in serbia..tako sam mislio i da ovo rade...posto sam jos prije citao ovaj tekst gore..a u njem ne pise to..al dobro je znat..e sad el to mađari naprave kvalitetnije od srba?

Poslano sa mog PE-TL10 koristeći Tapatalk

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,519
Bile su na SLH-u i NH-u prva ugradnja pred 15-tak godina.

<zetor>

Aktivni član
Tu od
25 Lis 2012
Poruka
548
Evo obecanih slika od susjedovog zetora

24n4hg7.jpg

347a23b.jpg

m8idk5.jpg

Mrky95

Član
Tu od
13 Pro 2015
Poruka
125
Pozdrav.Imam problema sa zetorom kod prvog paljenja baca bijeli dim a na njemu sve generalno uređeno.

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,496
Provjeri razinu vode u kileru i kakva je da li ju štogod masti, provjeri dok traktor radi na radnoj temp da ne stvara mjehuriće zraka u vodi u kileru. Provjeri razinu i kvalitetu ulja na mjeraču... bijeli dim možda može biti voda u cilindru. Kako traktor pali, da li mu treba dok sastavi?

Mrky95

Član
Tu od
13 Pro 2015
Poruka
125
Prije par dana sam mjenjal 3 glavu bila puknuta. Ulje mjenjano prije 10rs,ne pali kako treba prvo uhvati samo 3 klip a onda tek 1 i 2

Mrky95

Član
Tu od
13 Pro 2015
Poruka
125
Sad sam ga upalio i otpuštao lajtunge na dizama na treći klip baca najviše goriva a ova dva manje

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,496
Bijeli dim inače znači da voda sagorijeva u cilindru
Plavi dim ulje sagorijeva
Crni dim previše nafte

E sad, po tvom, prvo bi trebalo ispitati sve vezano za vodu

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,496
Opet ja s vodom. Možda nešto nije ravno - blok ili glave, pa pušta na dihtunzima glave

Najnoviji postovi

Na vrh