Je, znači da ima nafte ali nema ju kaj pripaliti, tj navjerojatnije nema kompresije.Morat cu ga probat ponovno upalit pa da vidim, a ako ima bjelog dima, jel to lose ?
Je, znači da ima nafte ali nema ju kaj pripaliti, tj navjerojatnije nema kompresije.Morat cu ga probat ponovno upalit pa da vidim, a ako ima bjelog dima, jel to lose ?
Danas smo ga palili, bilo je toplo i upalio je odmah....
Sta bi sad bio problem da po hladnom nemoze upalit ? Nafta ?[/QUOTE
najvjerojatnije kompresija kako kaže muhaničar
Neznam što je s tim vašima Zetorima u mene iako je stari u pali i po najvećem minusu nakon 10 sec. Samo dobar akumulator, nikakvo zgrijavanje, normalno stisunt dekompresor.
Neznam što je s tim vašima Zetorima u mene iako je stari u pali i po najvećem minusu nakon 10 sec. Samo dobar akumulator, nikakvo zgrijavanje, normalno stisunt dekompresor.
Misilio sam na dugme na boš pumpi. Njegov stručni naziv je tzv. pridodavač goriva ali kod nas jse ustalio naziv dekompresor. Mislim da to neki ovdje zovu ćok, sad da li je to ista stvar nemam pojma.kaj ima dekompresor
zato kad nije imal vjerovatno posla pa je još sve novo u motoru
a zezam se artyman:
e da imam pitanje
na zetoru 7245 ostala je prva vuča uključena,jel to tam dolje v kučištu se ručica otpojila ja tak pretpostavljam
Misilio sam na dugme na boš pumpi. Njegov stručni naziv je tzv. pridodavač goriva ali kod nas jse ustalio naziv dekompresor. Mislim da to neki ovdje zovu ćok, sad da li je to ista stvar nemam pojma.
Od toga tvojeg kontanja nema kruhaevo sad nesto kontam i nesto skonto samo neznam dal je to moguce izvest
pa mi pomozite,gledam sad sliku usisne grane na cowboy-evom zetoru iskontam bil se kako mogli ugraditi grijaci u usisnu granu npr.od golfa ili bolje je mercedesa posto su veci.samo neznam kaki je materijal bil se mogao urezati navoj.
kako sad vi kontato moju zamisao bil se to moglo kako izves
Neznam zašto će ti grijač na Zetoru. Ako mu motor imao valja mora da plai kao mina , neovino o vremenu da li je hladno ili toplo.
Od toga tvojeg kontanja nema kruha
Materijal je aluminij
Kak se nebi mogel, ali je problem kaj ti navedeni grijači nebi imali pravilnu funkciju, kontaš?e jebiga onda aman da sam dzabe konto ,al nema veze zar se nemoze urezat navoj u aluminijum :?