• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
243
ovo kaj trazis, mozda ima kod mene u Sisku blizu, ima covjek sta uzima zetore
Kolega @Zetorboy ,ako može kakvi broj od tog čovjeka, možda ima rabljeno
Pamtim da je samo poklopac bez filtera i ostalih điđi miđi koštal preko soma kuna.
Dobro se sjećaš Muha, sad je ta cifra 311 eur ( isto samo deklin bez ičega gore )!!!
A moram to riješiti pošto slini sve jače, ovaj moj jedino mogu zavariti i onda nema izmjene magnetnog filtera.
ima i rabljenih..
Ako imaš kakvu viziju @mika , znaš koga, javi, hvala. Onaj iz češke bi me koštal 160 + dostava. Ajde, 200 eur još nekak , ali 311 kod nas, treba to zaslužiti.
Največa ironija je kaj se taj dio nudil na njuškalu tam oko proljeća i to ova Vž zona,koji sam idiot bil a nisam to kupil. Mislil sam novo, evo mi sad novo...

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
243
Ak ga da za 100 eura odma pali gume
Hvala Care, evo zvrcnul ljude ( ispričal se radi subote al jbg sad, mene nikad doma ), imaju robu, al postoje 2 vrste. Ovaj moj ima istu formu, sve, samo 4 šarafa sa donje strane poklopca ulaze kroz rupe i ( koji valjda drže pumpu )a taj novi ima sa unutarnje strane ( nema probušeno ).
Ugl.moral bi ulje ispustiti, i izvaditi, da točno usporedim. Ugl.imaju na stanju. Ja sam na potezu sad. Hvala puno. 1000026642.jpg
1000026638.jpg

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,310
Šta znači kad traktor puše na odušak malo i baci koju kapljicu antifriza? Temperatura uvijek uredna, nikad ne prelazi 80.

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,246
Možda je čep od hladnjaka oslabio pa ne zatvara dobro.
I moj zadnjih mjesec dva dok ga ugasim izbaca malo antifriza na odušak.
Isto temp uredna, nikad 80 ne prelazi.
Prvom prilikom budem kupil novog čepa da vidim jel bude prestalo.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,868
Iz mog iskustva sa ursusom ako ti se negdje u ulju pojavi bilo kakva emulzija nije dobro. Voda u ulju i nekako ali antifriz i ulje nisu nikako dobra kombinacija.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,310
Nisam to primijetio. Uglavnom fali mi antifriza u ekspanzionoj boci i neki dan slučajno vidim da kapa antifriz ili taj kondenzat na odušak.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,868
Dok mi je slinila voda u ulje bilo je na čepu stalno emulzije. Kad sam stavio antifriz emulzije nije bilo ali je zato lijepo poljepilo klipove za cilindre. Nebi htio da rastavljaš traktor zbog ovog šta sam rekao ali bolje biti oprezan nego da se dogodi kakva veća i puno skuplja havarija.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,777
Ako fali vode u posdi, a na odušak izlazi znači da završava negde u motoru.
E sad, dal je na brtvi, dal je na piksi.... Treba tražiti.

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,246
Aaa, tebi kaplje na odusak od motora.
Ja sam mislio na odusak od hladnjaka.
A kod mene kaplje na odusak od hladnjaka i dok ugasim traktor, ko da zrak izlazi iz hladnjaka van.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,473
Ako fali vode u posdi, a na odušak izlazi znači da završava negde u motoru.
E sad, dal je na brtvi, dal je na piksi.... Treba tražiti.
Ja pucam na gumice na stublini,, iz iskustva, pošto me taj slučaj prije deceniju doveo na ovaj forum,

Najnoviji postovi

Na vrh