@Frenki F3 zriktaš si furu za češku i evo poklopca,ili naručiš dosatvom Víko spodní | Nekvinda - e-shop se zemědělskou technikou
A ima i rabljenih..
A ima i rabljenih..
Kolega @Zetorboy ,ako može kakvi broj od tog čovjeka, možda ima rabljenoovo kaj trazis, mozda ima kod mene u Sisku blizu, ima covjek sta uzima zetore
Dobro se sjećaš Muha, sad je ta cifra 311 eur ( isto samo deklin bez ičega gore )!!!Pamtim da je samo poklopac bez filtera i ostalih điđi miđi koštal preko soma kuna.
Ako imaš kakvu viziju @mika , znaš koga, javi, hvala. Onaj iz češke bi me koštal 160 + dostava. Ajde, 200 eur još nekak , ali 311 kod nas, treba to zaslužiti.ima i rabljenih..
Hvala Care, evo zvrcnul ljude ( ispričal se radi subote al jbg sad, mene nikad doma ), imaju robu, al postoje 2 vrste. Ovaj moj ima istu formu, sve, samo 4 šarafa sa donje strane poklopca ulaze kroz rupe i ( koji valjda drže pumpu )a taj novi ima sa unutarnje strane ( nema probušeno ).Ak ga da za 100 eura odma pali gume
Ja pucam na gumice na stublini,, iz iskustva, pošto me taj slučaj prije deceniju doveo na ovaj forum,Ako fali vode u posdi, a na odušak izlazi znači da završava negde u motoru.
E sad, dal je na brtvi, dal je na piksi.... Treba tražiti.