Prema onome kaj sam čuo, u samom gradu Slunju i nema tolko puno kolko ga ima 4-5km dalje prema vojnom poligonu
JESAM, taj sam!! Znači opet sam viđen!!:icon_mrgreen:
To ti je moje raskrižje i kuća
Popij jednu kratku da vidiš kakti se bude popravil vid:drink:
Znas da ja i kratki neidemo skupa da popijem jos vise bi mi se maglilo:icon_eyes::icon_e_smile:
Mozda ti se bude smaglilo od prve al druga i treca su vec nest drugo, moras trenirat
E to je karakter, da je se meni tako rijesit cigaretlina...
na vojnom poligonu cistimo samo sa gusjenicarima, s drugim nejde ako se ne cisti kak pada, jer dok ga zapada posteno tockasi se mogu plakati tam, dozer 6-ica i deri
Hehe...barem ima puno detalja na mom 565 po kojima sam prepoznatljivprepoznal sam te po prednjim gumama a i znam da bas nema previse 565 na nasem kraju, a kaj samea sparas? paa el ti nebi bilo lakse na prvi kraj dasku i deri
Sa povećanjem visine snijega smanjuje se volja ići tamo :icon_eyes:ČIKO
Slunj je ipak Slunj
A kada ti u centru iz sporedne ulice izleti zglobni utovarivač sa hrpom snijega većim od njega, ufff :icon_eek:Prema onome kaj sam čuo, u samom gradu Slunju i nema tolko puno kolko ga ima 4-5km dalje prema vojnom poligonu
Vojska je pomagala i čistiti sela oko Slunja, pomaganje lokalnoj zajednici :icon_biggrin:na vojnom poligonu cistimo samo sa gusjenicarima, s drugim nejde ako se ne cisti kak pada, jer dok ga zapada posteno tockasi se mogu plakati tam, dozer 6-ica i deri
Kićo znaš kako je jedan kod nas prestao pušit?E to je karakter, da je se meni tako rijesit cigaretlina...
El ti to kolega delaš na Slunju? Moj kolega iz Budančevice je konstantno gore na poligonu, dela u HV-u, možda ga i znaš, vozi starijeg BMW-a 3-ojku:icon_question:
Hehe...barem ima puno detalja na mom 565 po kojima sam prepoznatljiv
Ma Same je kod ujaka u Prugovcu, s njim čistim napred samo dok ima više snijega, jer nemrem ga gurat u rikverc s 565 ovo je bilo sitno snijega i bez problema to rješim s 565, a i manji je i okretniji, lakše mi je očistiti ono prakiralište i oko kuće s njim.