• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

ZIMSKE RADOSTI- čišćenje snijega

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,552
Nekad je bilo za noć i pola metra. Nekoliko godina ga ne čistim nema šta. Ostala samo slika.
IMG_20170106_104503.jpg

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,490
A nebi li bilo kad padne ko i u ovoj priči
12. august
Uselili smo se u nasu novu kucu u Kanadi. Tako sam uzbuden! Ovdje je tako lijepo! Planine su prekrasne. Jedva cekam da ih vidim, prekrivene snijegom!
sretan

14. oktobar, Kanada
To je najljepsa zemlja na svijetu! Lisce je poprimilo sve one divne nijanse zute i narancaste boje. Vozio sam kroz prirodu i vidio par jelena. Tako su graciozni! To su najljepse zivotinje na svijetu! Ovo mora da je raj. Volim Kanadu.
sretan

11. novembar, Dan sjecanja (Kanadski drzavni praznik).
Lov na jelene ce poceti uskoro. Ne mogu da zamislim da neko moze ubiti
tako divnu zivotinju. Nadam se da ce uskoro snijeg! Tako je divno
.
sretan

2. decembar
Nocas je pao prvi snijeg. Ustao sam i vidio sve pokriveno bijelim pokrivacem. Izgleda kao najljepsa razglednica! Izasli smo napolje, ocistili stepeniste i prilazni put a onda se grudvali (ja pobjedio!). Kad je prosla ralica morali smo ponovo ocistiti kapiju.
Koja divna zemlja! Volim Kanadu!
sretan

12. decembar
Nocas opet snijeg. Opet prosla ralica i zatrpala kapiju. Ovdje je zaista prekrasno!
sretan

19. decembar
Nocas opet snijeg!!! Nisam mogao izvesti kola da odem na posao. Ovdje je zaista divno, samo sam malo umoran od lopatanja. Opet jebena ralica!
rolleyes
sretan

22. decembar
Ovo bijelo gov*o opet padalo cijelu noc. Dobio zuljeve od lopatanja i ledja me bole. Ovaj majmun sa ralicom kao da se krije iza coska i samo ceka da ja ocistim ispred kapije. Supak!
mad

25. decembar
Sretan jebeni i usrani Bozic! Jos malo usranog snijega . Ako mi ikad padne saka na ovog pedera sto vozi ralicu - ubicu ga! Mater im ***** sto ne posipaju vise soli po cesti pa da se prije otopi.
puknucu

27. decembar
Nocas opet snijeg. Ne izlazim vec tri dana samo sto cistim snijeg kad god prodje ralica. Ne mogu nigdje ici, auto se zaglavilo u brdu snijega ispred kapije a i hladno je! Kazu da ce nocas pasti novih 30 centimatara ovih govana.
cry

28. decembar
Prognoza je bila losa. Palo je pola metra. Ako ovako nastavi, nece se otopiti do ljeta. Ralica se zaglavila i taj supak dosao kod mene da trazi lopatu. Rekao sam mu da sam vec slomio sest lopata cisteci ta govna sa vrata sto ih je on nabio i zamalo da sam mu je slomio o glavu.
bang

4. januar
Najzad izisao iz kuce! Otisao do prodavnice da kupim nesto hrane i kada sam se vracao udario kolima jelena. Tri hiljade dolara stete na kolima. Te jebene nemani trebaju biti ubijene. Svugdje ih ima! Sto li ih lovci sve ne pobise jesenas !!!
headbang

3. maj
Odvezao kola kod mehanicara. Nevjerovatno koliko su zahrdjala od jebene soli sto je posipaju svuda.
burninmad

10. maj
Selim na Floridu !!!!! Pun k*r*c mi je svega! Ne mogu zamisliti kako neko normalan moze zivjeti u toj jebenoj Kanadi.
zubo
mah
rofl

robelar

Dobro znana faca
Tu od
11 Lis 2014
Poruka
1,933
Šteta što iz Argentine nema zbog uzivanja vremena pratiti piskaranja po forumima. A tam valjda i onak nema snijega.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,785
Bogami sam ja danas bez obzira kaj je prohladno videl da leti komarac.

Najnoviji postovi

Na vrh