• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

ZIMSKE RADOSTI- čišćenje snijega

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Ja kad sam u školu išel prtil sam put u snjegu do jajec i tak je bilo danima dok ga nije onih par grtalica kaj je komunalno imalo razguralo.
Danas sudeči po portalima ovih par centimetara je izazvalo totalni kolaps u cjeloj zemlji.

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Ja kad sam u školu išel prtil sam put u snjegu do jajec i tak je bilo danima dok ga nije onih par grtalica kaj je komunalno imalo razguralo.
Danas sudeči po portalima ovih par centimetara je izazvalo totalni kolaps u cjeloj zemlji.
Štovani kolega,dok smo mi išli u školu.jaj..a su nam bila puuuno niža nego su danas,pa nam se činilo da je snjeg vidoki..Mada s godinama te okruglice su sve niže,bar se radujem da bu opet snjeg veeliki. :ppozdrav:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Natavno, zato ni nisam napisal da je bil do kolena 😉
Ali tak je bilo.
Sečam se da smo mokri i promrzli došli i ništ nam nije bilo

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Meni pak nema ljepšeg godišnjeg doba nego kaj je zima, naročito ovakav ugođaj kakv je ovaj čas pri meni.
Lagani vjetrič, snijeg proprhava, zima ne preveč, sve je bijelo i čisto oko mene.... danas pada šetnjica

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
I sad lijepo da jedno 2 tjedna lagano stisne zima. Nek drži do -5 svaki dan, bilo bi idealno. Zemlja bi lijepo promrzla, nešto ovih letećih napasnika bi potamanilo i onda bi to već na nešto ličilo.

Najnoviji postovi

Na vrh