• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

ZIMSKE RADOSTI- čišćenje snijega

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,997
I kod nas je ovu večer dosta napadalo, a problem je u tome što je južni, ja mislio da je sipki i odmah ujutro problemi, na kraju su mi lopata i pepeo pomogli da uopće izađem iz dvorišta sa automobilom.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
U Karlovcu tarapana, u Ozlju potrgalo dalekovod...ja sam točno između ta dva grada, i kod mene je 4 cm snijega... :unsure:
bem ti medije...da ih nema, nebi išal ni mjerit van...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Ja da sam jutros kad sam išao na posao uzeo husqvarnu u gepek,napilao bi barem pola metara drvi,koliko ih bilo na cesti

yama13

Dobro znana faca
Tu od
12 Sij 2012
Poruka
642
Generalna proba od jučer..... malo susjedima očistio dvorišta, mogu reći da sam ugodno iznenađen sa moći quada a i ralicom..

Prilozi

• IMG_8341.jpg
    IMG_8341.jpg
    47.4 KB · Pregleda: 47
  • IMG_8339.jpg
    IMG_8339.jpg
    43.6 KB · Pregleda: 47
  • IMG_8340.jpg
    IMG_8340.jpg
    71.1 KB · Pregleda: 47

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,913
+ 6 litara noćas... I još uvijek pada...

I najavili su da će još sutra cijeli dan.

Pukla mi lopata za snijeg još prošle godine. I zaboravio kupiti novu.

I dobro da nisam 😂

Bolje da sam uzeo neki kvalitetni kišobran...

Screenshot_2023-01-23-15-14-32-256_com.softwise.PinovaDoc.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh