• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

ZIMSKE RADOSTI- čišćenje snijega

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,997
Meni pak nema ljepšeg godišnjeg doba nego kaj je zima, naročito ovakav ugođaj kakv je ovaj čas pri meni.
Lagani vjetrič, snijeg proprhava, zima ne preveč, sve je bijelo i čisto oko mene.... danas pada šetnjica
Meni je također ta zimska idila prekrasna. Sad je upravo počelo opet sniježiti, vidim na brijegu djeca se igraju, njima je to pravo veselje, jedino što ovih dana kod nas baš vjetar dosta puše pa nije vani ugodno. Ali kako kaže kolega @mane, ma neka bude prava zima, već je i vrijeme da pokaže zube, naročito za ove štitnike da malo pokrepaju.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Sad da je kak bi trebalo biti trebalo bi bit metar snega i minus 9,i niko se nebi bunil, kak je nekad bilo🤠svi sretni i zadovoljni.
Ja prvi🙂
Pa kak je nekad bilo ljepo.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,260
I pri meni se malo zabjelilo 🙂
Garo uživa, a paše i svima nama. Sad još 2 tjedna nek bude u minusu i bude to super 👌

Prilozi

• 20230122_083356.jpg
    20230122_083356.jpg
    27.3 KB · Pregleda: 21
  • 20230122_083345.jpg
    20230122_083345.jpg
    30.4 KB · Pregleda: 23

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
Pita balkanac crnaca:
-jeli kako ti napraviš tako crno dijete ja nikako nemogu
a crnac ga pitao
-jeli ti 30cm dug
-nije veli ovaj
- a jeli ti 8cm debeo
-ne opet reče balkanac
A crnac mu objasni
-pa to ti je zato što ti ulazi svjetlost dok praviš
Toliko o centimetrima.

Marko1986

Dobro znana faca
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
872
Matija_E30 nevezano za snijeg, jel ovaj terijer dobar lovac? I jel znas de nabaviti stene, i da je od lovackih pesa, a ne ukrasni. Zenku jednu bih trebal

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Ja kad sam u školu išel prtil sam put u snjegu do jajec i tak je bilo danima dok ga nije onih par grtalica kaj je komunalno imalo razguralo.
Danas sudeči po portalima ovih par centimetara je izazvalo totalni kolaps u cjeloj zemlji.
I najbolje CRVENI meteo alarm upaljen,a ono trava se još vidi od silnog snijega..šta bi bilo da zakrka metar,alarmni sustavi bi se pokvarili.
Imam osjećaj da debile rade od nas,tipa ne idite na put ako nemorate,pa nitko nije debil ići na put ako mu nije da mora kad je ovakvo vrijeme..kaj je najbolje u ovo ultra moderno doba,sa dobrom mehanizacijom,guma zimskih kakvih ti srce želi,autiju modernih,a zimsku službu iznenadi snijeg,nemožeš mrdnut..a prije sa stojadinom ili yugićem di god je trebalo se stiglo:)

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,260
Matija_E30 nevezano za snijeg, jel ovaj terijer dobar lovac? I jel znas de nabaviti stene, i da je od lovackih pesa, a ne ukrasni. Zenku jednu bih trebal
Iskreno malo smo ga razmazili, tako da nije krvoločan ko neki. Al da ulovi miševe i štakore kad ružđimo kukuruz ili pilimo drva to da
Čak zna po noći i ježa ili krta zaklat ako dođe na vrt. Ja sam s njim zadovoljan, malo je nekad tvrdoglav, ali je super ljubimac.
Ne znam ko bi imao. I ja sam ovog jedva nabavil..
Sad će 4 godine biti star u 5mjesecu

Najnoviji postovi

Na vrh