• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

ZIMSKE RADOSTI- čišćenje snijega

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
918
Tu kod Našica palo 15 cm, već se 90% otopilo i sada pada kiša..
Mogli bi na kavu, ako si tu negdje. :)

I kod nas je ovu večer dosta napadalo, a problem je u tome što je južni, ja mislio da je sipki i odmah ujutro problemi, na kraju su mi lopata i pepeo pomogli da uopće izađem iz dvorišta sa automobilom.
To sam baš htio pitati, znači pepeo je dobar protiv snijega i leda? Slobodno ga nabacam na stazu i puteve?

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,271
Mogli bi na kavu, ako si tu negdje. :)

To sam baš htio pitati, znači pepeo je dobar protiv snijega i leda? Slobodno ga nabacam na stazu i puteve?
Samo nemoj suprugu pitatiti nista, niti joj priznati jer ako s tim cipelama stanes u blizinu kuce...💥

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,997
Pepeo je za takve stvari odlično rješenje. Slobodno ga možeš nabacati ako imaš viška.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,618
Jutros krenuli na Strahinjčicu. Autom do kamenoloma, a dalje uživancija po snijegu. Bili smo prvi posjetitelji po ovom snijegu sjevernim prilazom, ustvari drugi dok na pola uspona nismo sustigli jedan par. Onda smo ih malo rasteretili pa je jedan od nas gazil prvi. Ipak je puno lakše hodati po tragovima, nego po cielcu (nedirnutom snijegu).

Visine snijega izmjerene štapom za nordijsko hodanje otprilike na 1/4 i na 3/4 uspona.

Doma provjerena visina

Na povratku nas je ovo ipak malo iznenadilo.

Bilo je još krasnih prizora, ali za sad ih ne mogu podijeliti (možda naknadno dobim još koju sličicu) jer je moj mob ostal doma na punjenju.

Najnoviji postovi

Na vrh