Vužgi raketlina i zaslikaj par fotki kak su drva.Prekrasno je🤩
Na kojem si videl da ima lance? Danas pol vozača nezna ni lance deti na auto, a možda ih ni nisu nikad videli, tak da.Ali auto "prolazi po zakonu" ako ima ljetne gume i lance!
Ali zakon ne traži lopate pa tako ništa od toga jer nema s čim odbacati snijeg od kotača da bi metnuo lance
Znači sve po PSu!
Da znam, ja se svaki dan dižem u 4:45 a radim od 7,pa do 15. Ali nikad nije do 15 nek je sve prekom10 i 12 svaki dan, onda se neko pita kak nemam vremena, pa neznam na koji način način da ga imam.A gle zima, snijeg i zimske cari- ma ok je to, samo na danasnji nacin zivota (dignes se u 5 ujutro i vec kasnis za obaviti sve kaj trebas) je tlaka!!!
Ali i sama je priroda "zbunjena"....procvale su cimbure prosli tjedan jer je bilo 15-20 stupnjeva a sad ovo....mislim da je od ovog snijega malo koja visnja (i ne samo visnje vec i breskve ali i sljive ali manje) ostala sa svim granama...
A ove s ljetnim gumama grrr!!!
Zna se što je ljetna guma i ona da je ne znam kakva za snijeg nije,bolje najlošija zimska nego nova ljetna. Fućkam kaj zakon kaže,meni je bitna moja sigurnostAli auto "prolazi po zakonu" ako ima ljetne gume i lance!
Ali zakon ne traži lopate pa tako ništa od toga jer nema s čim odbacati snijeg od kotača da bi metnuo lance
Znači sve po PSu
Po ovom vremenu bih u dodatnu zimsku opremu uvrstio i motorku, vitlo, barem dvije lopate, dekice, kanister goriva itd.Ali auto "prolazi po zakonu" ako ima ljetne gume i lance!
Znači sve po PSu!