Pozz svima,ovako u raspravi sa starim dotakli smo se nekih pitanja,a odgovora nema jer svatko od nas vuce na svoju stranu.malo je on nerealan jer njega to ne zanima pa mu je bezveze i neisplativo,ali opet mislim da grijesi kad kaze da nema novaca od poljoprivrede...s time se ja ne slazem,samo kad pogledam vozni park poljoprivrednika(mislim na radne strojeve),mislim da su mi neke stvari jasne..ali opet.zanima me koliko Vas sa foruma zapravo zivi od poljoprivrede,znaci ne radite jos u nekoj firmi,i isto tako me zanima kolko Vas ima kojima je poljoprivreda dodatna djelatnost,uz posao u firmi...Kako spajate kraj s krajem,da li samo radite za minimalno novaca,ili zivite normalno bez nekih velikih opterecenja(da li cu iduci mjesec imati za platit racune i za hranu)?moje skromno misljenje je sljedece,traktorska investicija je isplativija nego kupnja novog auta,jer traktor za 10 godina ne izgubi na cijeni kolko izgubi auto...cisto onak gledajuci,frend je kupio auto 2004 godine za 35000€,sad ne vjerujem da bi 15000 mogao dobit,auto jae cakum pakum,bez greske.sad ne vjerujem da bilo koji traktor nakon 4 godine padne za 20000€!pa sad,raspisite se malo,ja ak ose jos cega dosjetim svakako cu pitati,ali zanimaju me odgovori,jer stari me odgovara od poljoprivrede,spominje grbava leđa i prazan novčanik(ja bi poljoprivredu kao dodatnu djelatnost,jer radim u firmi,ali sto nam godine donose,neznam,volio bih imati zicera kod kuce u slucaju da sa poslom sljedecih godina bude nekakvih problema)