toma84 kaže:Malo mi se tanki čine ovi stupovi, šta se ne bojiš vjetra da ti baci krov? Zatvaraj šupu sa svih strana
Kontam kaže:Zrine jer to neki statičar proračunao? Super ako je, jer nema razbacivanja sa materijalom, ali i lim će koštati dobrano. Poz
petar kaže:Super je, smao jel se nenjiše ovako naprijed-nazad, trebao bi još stavit ukrute između makar samo 2 stupa s svake strane. Znaš na čega mislim, na ono što ide u X.
Kontam kaže:Za desetak dana se vraća frend sa Filipina koji je dipl.ing. građevinarstva pa ću mu reći da škicne u tu Vašu rabotu, ja nisam stručnjak, ali mislim da ove metalne stupove trebate međusobno učvrstiti. Onako u križ, jer ako staviš vrata, u slučaju vjetra, sve će ti otići u smjeru vjetra, jer ništa ne drži stupove da ostanu tu gdje trebaju. Mislim ovo ti je mišljenje laika, a valjalo bi upitati struku.
pozdrav zrie...a tu smo si blizu...ja sam iz kunisinaca...vidim imas rusa...imam ga i ja...de reci mi molim te na koliko coli je tu plug nastiman...nekako mi nevjerojatno da je to 3X14"...ja vucem 2X16" i mogu ti reci da ima sta vuci sa 4 brzinom...negdje moram i sa trecom...pa mi je mal ove 3 brazde nevjerojatno...jedino ak je to 3X12"...zrine892 kaže:Neispravan link obrisan!
Neispravan link obrisan!
Neispravan link obrisan!
Neispravan link obrisan!
još samo moram sa radom sa rotodrljačom...nisam slikao...zaboravio....