• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Agregat

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,376
Možeš možda i jednim običnim relejom riješiti klime , naprimjer špulu napojiš direkt sa agregatskog voda prije grebenaste i čim se tu pojavi napon da relej skine klime sa napajanja .
Onda nestručni ukućani nemaju šansu za grešku.
Trebam baš grebenastu jer preko zime agregat nema snage za grijanje. Ovako u međusezoni lagano grijanje ili preko ljeta hlađenje može držati bez problema.

@domy_os znači ovi z super goldija gdje piše 9500w to mu nije prava snaga.
Ne bih znao, ni ne vidim što imaju na stranici, sve prazno.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,916
O ovom se radi..
Ako je potrebno može gazda sliknut baš pločicu na njemu ako ima..

Prilozi

• IMG_1342.jpg
    IMG_1342.jpg
    62.8 KB · Pregleda: 7

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,035
Ovakav sam imal ja. Samo kaj je moj imal 3 jednofazne i trofaznu utičnicu.
Slika je s neta.

Nije se mogel boriti sa nikakvim zavarivanjem, izgorelo je nekaj na jednoj fazi na prvoj probi. Rekli su da u ono vreme to košta ko pol agregata, kaj nemam pojma.
Takvog sam ga kupil, kad je kod mene obavil betonaže za iste novce sam ga prepustil sljedečem vlasniku kod kojeg tjera sijalice bez problema godinama
Neznam, taj tvoj je jači, možda bu mogel.
Ja nebi isprobaval dok se kod nekog nebi u živo uvjeril.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,569
To je 3-fazni generator, s motorom od 210cc...kakvih 9,5kW.
Za žarulje, kak je i @MUHA rekel.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,050
O ovom se radi..
Ako je potrebno može gazda sliknut baš pločicu na njemu ako ima..
3 jednofazne i 1 trofazna utičnica, kaj god da gore piše kineski je. Imao sam ga dosta dugo, za rasvjetu u goricama, a onda sam dograđivao klijet. Došli majstori i zaštekali svoje alate, agregat se davio. Onda oni nafrljili gas (ja sam bio na poslu), a generator izgorio. Dao sam ga previtlati, više nije bio slika onoga prije. I onda su meštri opet nafrljili gas, a klipnjača se naluknula van iz bloka motora. Poslije sam kupio u OBI ju jednofazni, ali sve su to igračke, samo za žmirkajuče žarulje.
Baš ne viđam po trgovinama ponudu ozbiljnog agregata, koji puca od stvarne snage.
Znam da pišem deprimirajuče rečenice. Nit kaj košta nit kaj snage daje. Na žalost.

Zaštekaj terolitku u agregat i vužgi ju, sve ti bude jasno.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,916
Fala dečki.. I ja sam bil tog mišljenja čim mi je gazda opisal kakav je otprilike.. A znam da v radioni žmigaju žarulje dok švasam il dok mi zalijepi elektrodu 🤭
Možda stvarno probamo z fleksom, da vidimo kaj se bude dogodilo.. 😀

Najnoviji postovi

Na vrh