Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 11,869
Trebam baš grebenastu jer preko zime agregat nema snage za grijanje. Ovako u međusezoni lagano grijanje ili preko ljeta hlađenje može držati bez problema.Možeš možda i jednim običnim relejom riješiti klime , naprimjer špulu napojiš direkt sa agregatskog voda prije grebenaste i čim se tu pojavi napon da relej skine klime sa napajanja .
Onda nestručni ukućani nemaju šansu za grešku.
Ne bih znao, ni ne vidim što imaju na stranici, sve prazno.
3 jednofazne i 1 trofazna utičnica, kaj god da gore piše kineski je. Imao sam ga dosta dugo, za rasvjetu u goricama, a onda sam dograđivao klijet. Došli majstori i zaštekali svoje alate, agregat se davio. Onda oni nafrljili gas (ja sam bio na poslu), a generator izgorio. Dao sam ga previtlati, više nije bio slika onoga prije. I onda su meštri opet nafrljili gas, a klipnjača se naluknula van iz bloka motora. Poslije sam kupio u OBI ju jednofazni, ali sve su to igračke, samo za žmirkajuče žarulje.O ovom se radi..
Ako je potrebno može gazda sliknut baš pločicu na njemu ako ima..
Možda stvarno probamo z fleksom, da vidimo kaj se bude dogodilo..
To kaj je od JNA znači da je neuništiv, kak je i ona bila neuništiva?Motor 2 klipni, generator JNA 3X3kw, 1500°
Pa daj pogledaj masu, agregat te snage mora biti preko 100 kg. Moj od 2 kW je 20 kg i sitno.O ovom se radi..
Ako je potrebno može gazda sliknut baš pločicu na njemu ako ima..
hmm ne znam, pogledat cu dok ga iskopam ispod kojecega.Postoji li opruga na sistemu automatskog gasa?
Mislim da tu nešto ne štima!
Tako ce i bit dok uhvatim vremena.Skini fergazer očisti mu sve dizne i kanale i bude normalno brundao.