Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,928
Nemam pojma, ali sam čitao da naš dizel ne zadovoljava za njihove motore i sjebe ih sumpor!
Zato jer je to Dalmacija i takvi su tereni i uvjeti...masline, vinograd...nama je 30ks veliki traktor.Zasto zglobas? Zasto je 50ks previse? Noviji ili stariji svi imaju staru tehnologiju bez nekog mjesta za napredak.
Ne tocno ovaj ali zasto ne gledas ovako nesto?
Traktor Deutz-Fahr Agrokid 210
Traktor Deutz-Fahr Agrokid 210 Agro-kid 210 -2008 godište, - prednja ralica, - prednjawww.njuskalo.hr
Nebitno ks, gabariti su tu negdje. U par cm su svi ti mališe.Zato jer je to Dalmacija i takvi su tereni i uvjeti...masline, vinograd...nama je 30ks veliki traktor.
Nisam još, ali skoro sve dogovoreno...Jesi ga kupio ili ne?
Ok, ali ovo mi se čini kao prilika zbog cijene, očuvanosti i mišljenja sam da je dovoljno za moje potrebe...možda me sad malo muči jer je zglobaš, jer mi je sad već nekoliko ljudi reklo da to ne uzimam zbog nestabilnosti, ali sam mišljenja da uz uteg ipak ima više prednosti nego mana, sa obzirom na uvjete u kojima će bit korišten.Nebitno ks, gabariti su tu negdje. U par cm su svi ti mališe.
Sad sam malo u nedoumici, naime nakon razgovora sa čovjekom u Sloveniji koji montira te utovarivače za Agromehaniku (Rico) nisam više siguran...može se namontirat, ali se ne preporuča za zglobaše, pokazalo se loše u praksi iz nekoliko razloga, nestabilnost i sa utezima, nema čak ni 300kg podizne moći, te su jaka opterećenja na zglobu traktora... sada ponovo razmišljam da li bi bilo bolje uzet fiksni, a ja mislio kako je lako kupit traktor 🤣Jesi ga kupio ili ne?
Ima jedan, ali novi...ostalo je sve davno isteklo ili prodano. Da naravno da je lako kad si 30 godina u i oko traktora, više puta sam napomenuo da nemam blage veze o traktorima, ali evo svaki dan sam malo bolje informiran, ali se uvijek sve svodi na novac naravno, čak i ne bi bio problem otići i uzet novi traktor na leasing, ali u mom slučaju za moje malo gospodarstvo mi je to financijski neisplativo i nepotrebno...odredio sam buđet, a mogu malo i čekat, naletit će nešto...Jako jednostavno je kupit traktor kad znaš sta zelis i sta ti treba i koliko zelis dat, imas i fiksni agt na njuškalu, barem je bio jedan 835TS još bolji od toga koga ti gledaš