• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Akumulatori

• Temu pokrenuo dgeceg
  • Datum prvog posta

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,497
Probaj pitati u Solar shop u Vž, Hercegovačka ulica ili u Chipoteku (imaju i web prodaju)

Posljednje uređivanje:

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,098
Mislim da ti ostaje jedno baterija za UPS-ove tipa CSB HRL1234WF2, staviš dvije paralelno, ako stanu.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,670
Pa našlo bi se još i mjesta ali sve te baterije se smiju puniti s dosta malim strujama a meni generator po papirima daje 8,5A

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,670
To mi je zadnja opcija, ne da mi se to slagati makar nije isključeno da bi tako složio. Nije mi to problem složiti ko čovjeku iz struke, ali nemam toliko mali punkt aparat, pošto to ide na motokultivator i vibracije mora biti koliko toliko fiksno. Veli mi kolega da ima na skuteru neki takav mali aku, pa ako paše idem na gotovo rješenje.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,439
@jocc, mislim da imam to kaj ti treba ;)
Uostalom, ne treba ti punjenje, osim ak ne želiš svjetla. A i punjenje bude malom strujom čim poraste napon. Veći je problem startna struja.
A zakaj jednostavno ne zemeš Parkside bateriju od 4Ah i probaš?

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,670
Uspio sam usput nabaviti 9ah gel bateriju, dimenzijama da mi paše , taman sam htio naručiti ovo kao sa linka od kolege @bane1978 ali sam uspio naći još jednog u Tokiću za 42 eura. @ZJ punjenje želim složiti zbog ostalih ukućana koji će ga koristiti da ne trebaju razmišljati da li je prazna baterija i to. Da radi se o Muti za koju sam kupio motor pa to sad želim složiti u njezinu kutiju od alata da ne izgleda kao da je to voda donijela, volim da mi estetski to dobro izgleda. Hvala svima na pomoći u traženju.

Prilozi

• IMG_20250604_160022.jpg
    IMG_20250604_160022.jpg
    24.8 KB · Pregleda: 10

Najnoviji postovi

Na vrh