• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Akumulatorska prskalica

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,871
E imaš par stranica prije raspisano o tom problemu.

Imaš jedan šaraf na pumpi s kojim reguliraš to gašenje pumpe kada dosegne pritisak.

Pogledaj pumpu i vidjet ćeš na njoj jedan šaraf. Njega okreći kontra kazaljke na satu dok se ne ugasi pumpa.

I onda bi ti se trebalo gasiti kad dosegne taj maximalni pritisak.

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
919
Nijesam to znao prijatelju. Znaci na pumpi saraf da nadjem? Ne mislis na onaj krug pored prekidaca?

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,871
Ne. Na samoj pumpi imaš šaraf jedan. Regulator pritiska.

Imam takvu iz super goldija i na pumpi ima. Imam i villager i kod njega ima rupa iz na kućištu da se može odmah pristupiti.

s-l500.jpg

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,945
Nijesam to znao prijatelju. Znaci na pumpi saraf da nadjem? Ne mislis na onaj krug pored prekidaca?
To nije nikakav "krug" to ti je dugme/gumb za potenciometar 😖 , ovo crno, desno pokraj crvenog prekidača:
IMG_20220708_123345.jpg
Isto imaš na radio prijemniku za glasnoču zvuka 😖, reci ti meni molim te: da li ti to nas ovako "pomalo zezaš"?

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
919
Na potenciometar sam mislio nego sam u trci nekakvoj uato krug napisah. Ne salim se naravno!

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,945
Daj molim te, tvoji kolege lansiraju satelite u svemir, a ti tu nama serviraš "krugove" na prskalicama, kaj god :hahah: ;)

Da naravno zahebavam te, ovaj put :hahah::ppozdrav:, i nemoj se sad ljutiti, radi bora na tbojem licu, smijeh ti je lijek.

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
919
Moramo se malo zezati 🤣🤣🤣

E imaš par stranica prije raspisano o tom problemu.

Imaš jedan šaraf na pumpi s kojim reguliraš to gašenje pumpe kada dosegne pritisak.

Pogledaj pumpu i vidjet ćeš na njoj jedan šaraf. Njega okreći kontra kazaljke na satu dok se ne ugasi pumpa.

I onda bi ti se trebalo gasiti kad dosegne taj maximalni pritisak.
Okrecao sam skoro do kraja ali de ne gasi pumpa....

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,871
Probaj skroz zatvoriti ulijevo i onda lagano otvarati. Mora biti tekućine unutra da bi radilo znači cijeli sustav mora biti pod pritiskom.

Ili druga stvar. Probaj rastaviti ona dva šarafa pored, i očistiti mehanizam. Pazi da ti opruga ne izleti. Možda ima trunja od proizvodnje.

oboliti

Aktivni član
Tu od
27 Velj 2014
Poruka
284
Gledam ove jeftine accu šprice oko 40-50 EU pa mi se čini da su sve iste bez obzira na marku a i web shop-ovi su mi malo sumnjivi. Ima u naslovu Straus špricu a na drugoj slici Sprayer i na trećoj neka sa kineskim hijeroglifima kako da znam koju ću dobiti ako naručim. Poslao upit mailom na 2 takve firme ali nema odgovora. Ako netko zna više o tome bio bi zahvalan na savjetu!

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
919
Imas ih i u poljo apotekama po istim cijenama. Nemoj rizikovati, nego kupi neđe đe daju račun! Kupovina preko FB stranica je rizicna...

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,176
Sve su jako slične,ali nisu iste
Ja sam uzeo hb garden itakvu bih ti preporučio,imaš nekoliko stranica nazad moje slike i iskustvo da se ne ponavljam
Ja sam je uzeo u ovom shopu,ali neznam da li je još imaju,malo potraži
Platiš pouzećem

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,871
U agronomu je 18l hyundai li ion prskalica s 2 godine garancije bila 63e kad sam zadnji puta gledao.

Ako ti je blizu agronom mislim da je to najbolja ponuda... Pa i nek je sada 75 eura...

Imaš 2 godine sigurno garancije i sve rezervne dijelove kod njih.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
899
U agronomu je 18l hyundai li ion prskalica s 2 godine garancije bila 63e kad sam zadnji puta gledao.

Ako ti je blizu agronom mislim da je to najbolja ponuda... Pa i nek je sada 75 eura...

Brate, ovo je vrhunska cijena, hvala na prijedlogu, kupit ću.

Inače takvih prskalica ima po 1000 i više kn. Samo jesi li siguran da je LiIon baterija, a ne neka tipa CSB GP1272F2 kao za UPS?

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,871
Pa stara od 16l je isto imala 8ah bateriju i bila je lion 100% jer sam ju gledao.... Pretpostavljam i da ova nova verzija ima isto liion jer je isto 12v8ah.

Treba pogledati.

Ali jedino što nađem je lion .... Nigdje nisam našao ništa drugo da piše..

oboliti

Aktivni član
Tu od
27 Velj 2014
Poruka
284
Sve su jako slične,ali nisu iste
Ja sam uzeo hb garden itakvu bih ti preporučio,imaš nekoliko stranica nazad moje slike i iskustvo da se ne ponavljam
Ja sam je uzeo u ovom shopu,ali neznam da li je još imaju,malo potraži
Platiš pouzećem
Nema nitko više hb garden, našao sam povoljno ove:Garten Kaisser akumulatorska prskalica 16 L ili 20L HAMMER TOOLS BATERIJSKA PRSKALICA 2U1 SA 8 NASTAVAKA.
Koja pumpa kvalitetnija, klipna, membranska ili mini membrana?

oboliti

Aktivni član
Tu od
27 Velj 2014
Poruka
284

Imamo Agronom poljoapoteku u Karlovcu ali sumnjam da imaju.

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,176
Ova garten kaiser je najsličnija,jedino ima plastičnu teleskopsku cijev,a moja ima inox

oboliti

Aktivni član
Tu od
27 Velj 2014
Poruka
284
Ova garten kaiser je najsličnija,jedino ima plastičnu teleskopsku cijev,a moja ima inox
Meni je bitno kakve dizne ima pošto mi treba za špricanje raznih usjeva, prizemno a ne za voćke i vinograd.

Najnoviji postovi

Na vrh