iwanho
Iskusan lik
- Tu od
- 30 Lis 2008
- Poruka
- 8,616
A skupa sa crijevom?
Imaš na ovoj stranici
Kako sam ja uradio,znači napravio sam ovaj priključak za crijevo na pumpi i onda zajedno sa crijevom mogu gore prikopčati šta god trebaAkumulatorska prskalica
Kod mene ne pašu navoji,pa imam različite ideje(rezanje cijevi)izrada nove matice sa navojem i priključkom za cijev... Ali sam htio vidit još koju idejupoljoprivredni-forum.com
Ja sam svoj pipac i holender "posudio već gotove u firmi,ali jedva jedvice naletili na navoj koji odgovara,isprobali prije možda dvadesetak kom svi slični,ali ne iduNa staroj (ručnoj) šprici ventil na ručki ne zatvara protok. Kad bi ventil na ručnoj bil ispravan, mogel bi izvesti skupa s crijevom, kao @bane1978. No, onda stara više nebi bila u funkciji, a povremeno mi dobro dojde za neke druge poslove. Osim toga opet treba delati pipac i holender maticu, kaj nije niš manje posla nego adapter s dva različita navoja.
Tak je. Moral bum prvo skužiti koji su navoji, a onda pronajti nekoga tko to more i ima volju napraviti. Do onda bum se služil s ovakvom kakvu sam kupil.Kužim. Onda bi bil najbolji adapter da možeš samo štap seliti. Posel za drejera. Ili ak naletiš na neki pametni komplet štap sa diznom koji bi igral. Makar mislim da teško,sve je ovo danas isto sr...